reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Solec tez biore pod uwage. I MSWiA sie zastanawiam :eek:
Tylko czy ja je zdaze wszystkie objezdzic jak miejsca nie bedzie :baffled:

to oni musza znalesc dla nas miejsce w innym szpitalu, przed opuszczeniem musisz byc przebadana czy nie urodzisz w trakcie jazdy , no i niestety w przypadku gdy juz jest poród zaawansowany to musza zapewnic karetkę :-)
ja osobiscie nie rusze sie ze szpitala jak nie powiozą mnie karetka lub jak nie bede na siłach i nie bedzie blisko do innego szpitala.Osobiście przed wyjazdem zadzwonie do szpitala aby poinformowac ze jade do nich :-)...a co niech mi miesce szykują.....w MSWiA rodzila znajoma ale tylko dlatego ze tam pracuje- ja osobiscie nie znam opinni na temat tego szpitala

/uff/ ale sie dzisiaj z moim lubym napracowaliśmy...:huh:
Łóżeczko już stoi, położyłam przewijak, zawiesiłam nawet karuzele
wszystko już gotowe. Teraz już na pewno mogę rodzić ;-):-D <tylko że ona jeszcze nie chce:no:>

Wywaliłam biurko z pokoju. Sporo nam zeszło z przestawianiem komputera na drugie biurko w regale :dry: walczyliśmy od 16.30 do 20 <łącznie z łóżeczkiem> :tak::szok:
:happy::happy::happy:
nie moge sie napatrzeć na kącik mojej malutkiej. :-p

halo co tu taka cisza:confused: wszystkie marcówki poszły rodzić czy co:confused:
a czy ktoś widział Agutka dzisiaj:confused: :confused: :confused:

Nadal żyję w dwupaku. NIestety.
A jak u ciebie roksi?? coś się zapowiada?

Dzisiaj mi się śnił poród...zaczęłam rodzić w domu i już główka wyszła :szok: mała miała 2500 i 10 pkt apgar i urodziła się dzisiaj - 28 lutego. :laugh2:

Nadal żyję w dwupaku. NIestety.
A jak u ciebie roksi?? coś się zapowiada?

Dzisiaj mi się śnił poród...zaczęłam rodzić w domu i już główka wyszła :szok: mała miała 2500 i 10 pkt apgar i urodziła się dzisiaj - 28 lutego. :laugh2:
Agutek ja to cały czas czekam na Ciebie:tak::-D dzisiaj w nocy miałam bolący skurcz i już myślałam że cos się zaczyna:-( wogóle w dzień to się czuje jakbym nie była w ciąży:-( żadnych dolegliwości:-(

roksi czy my kiedyś urodzimy?? :-D
zaczynamy tu być już weterankami...twój termin już minął...mój za 2 dni!

reklama
oby to nastąpiło jak najszybciej, bo chyba psychicznie wykorkujemy niedługo :-)
mi się wydaje, że ty naprawdę lada moment pojedziesz na porodówkę - masz co jakiś czas bolesne skurcze, a to dobry znak :yes:

Do góry