reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Ja zauwazylam ze jak sie przeforsuje przez caly dzien, duzo chodze, lub Jas da wycis, to wieczorem jak juz odpoczywam bardzo duzo czka
wydaje mi sie za wtedy w ciagu dnia spi, bo malo sie rusza a wieczorem sobie odbija

reklama
Mój synuś miał w nocy czkawkę, ale to chyba dlatego, że mamusia zjadła za dużo ogóreczków kwaszonych:cool2: Mnie też nie oszczędziło:tak:
Roksi - mój synek też raczej sie wypina, nie ma już miejsca na akrobacje:-D

Melanie to zdjęcie jest super:tak: :tak: :tak: poprostu cały czas się na nie gapie:zawstydzona/y: :tak: :tak: i myśle o mojej kruszynce jak jest pozwijana:-)

smieszne, nie wiem czy to tylko moje bledne odczucie czy tak jest naprawde
ale ja odczuwam wielka roznice miedzy ruchami Jasia a teraz Julka (Jagody nie pamietam bo to dawno bylo)
Jas wlasnie wierzgal bolaco, calymi seriami bombardowal, tak jakby pedalowal
Julek jest dalikaniejszy, kopnie pare razy, wypchnie dupke, poczka i to wszystko
Mam nadzieje, ze to mi wrozy spokojego malucha, Jas to zywiol taki jak by w brzusiu taki jest na zewnatrz, od porodu praktycznie.

A pamietacie jak czekalysmy na pierwsze ruchy nie tak dawno? :-D

o tak, pamietam, pamietam:-)
a moje dziecko dzisiaj tak czkalo o 7 rano, ze spac nie moglam:-Dcaly brzuch mi sie trzasl:laugh2:

U nas wlasnie rozpoczal sie remont sypialni
28 m do wyniesienia lozko, lozeczko, szafas. komoda, szafa mala Jasia i wolnostojacy przewijak
wszystko trzeba bylo wypakowac i zniesc na dol, oczywiscie mebi nie nosilam ale cala reszte owszem
teraz po gipsowaniu i malowani trzeba bedzie to wszystko od nowa wnosic i wpakowywac :eek:

no ale przynajmniej bedzie swiezo

anija nie przemęczaj się czasem, bo szybciej urodzisz :eek:
Ale przynajmniej Julek będzie miał śliczny pokoik - na jaki kolor malujecie? :happy:

Mam nadzieję, że z miloku wszystko ok. :happy:
Współczuję jej tego pobytu w szpitalu, ale lepiej żeby była pod okiem fachowców.

Ja też pamietam. Tak sie ostatnio zastanawiałam, że jak sie Wika urodzi to troche bedzie mi brakowało mojego Szkarba w brzuszku i tych jej kopniaczków (pomimo że czasami są bardzo bolesne), juz sie do nich przyzwyczaiłam.

uPrap1

reklama
Ivory Lace(kiosc sloniowa), sufit porcelanowy slon
niezle te nazwy :tak:

na dole mamy karmazynowy przyplyw, zgadnij jaki to kolor?

a co z miloku, czemu jestw szpitalu?

Do góry