reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

A mnie chyba uskrzydla fakt, że poruszam sie juz swobodnie po domku (z umiarem oczywiście) - bo czuje się superowo:-) Czasami mnie krocze ciągnie i krzyż boli ale poza tym świetnie!:-)

Ewa i Bogda są juz gotowe, wow. Chociaz czasami poród bywa niespodziewany także Agutek nie martw sie, że nie masz takich objawów jak dziewczyny:happy: Ale jestem ciekawa jak sytuacja się rozwinie;-)

reklama
to naprawde tak ma byc?a ja myslalam,ze to z braku ruchu mam takie zastoje!tak sobie marze,ze moze to 2 ostatnie nocki z wielkim brzuszkiem!a potem to juz tylko obserwowanie malej jak sama spi w swoim lozeczku!

mam przeczucie,ze mamy bobaska!obstawiamy zaklady???
:szok::szok:
no co ty?:szok:
Dla Miloku to chyba jeszcze troche za wcześnie:confused::baffled:
Pewnie ją zostawili w szpitalu na dłużej ze względu na to jej wysokie ciśnienie :tak:. Niech sobie Tristanek jeszcze troche posiedzi ;-)
z resztą chyba by odpisała Mel że jej sie synio już urodził no nie:confused:

Miloku pisała mi w piątek że narazie nie chcą ja wypuścić ze szpitala:no2: a malutki też narazie nie pcha się na świat:no2:

Czesc Marcóweczki, moja córeczka też mnie strasznie okłada, nawet mój lekarz sie smiał, że moja wątroba tego nie wytrzyma, ale dobrze, bo wiem że nic jej nie jest. Tylko codziennie ma czkawke i nie wiem od czego, może czegoś nie powinnam jeść?? :confused:

hhULp1

reklama
Do góry