reklama
Lajla83
Fanka BB :)
i całe szczęście bo myślałam że juz nie wytrzymam te kopniaki bolały jak diabliRoksi - mój synek też raczej sie wypina, nie ma już miejsca na akrobacje
smieszne, nie wiem czy to tylko moje bledne odczucie czy tak jest naprawde
ale ja odczuwam wielka roznice miedzy ruchami Jasia a teraz Julka (Jagody nie pamietam bo to dawno bylo)
Jas wlasnie wierzgal bolaco, calymi seriami bombardowal, tak jakby pedalowal
Julek jest dalikaniejszy, kopnie pare razy, wypchnie dupke, poczka i to wszystko
Mam nadzieje, ze to mi wrozy spokojego malucha, Jas to zywiol taki jak by w brzusiu taki jest na zewnatrz, od porodu praktycznie.
A pamietacie jak czekalysmy na pierwsze ruchy nie tak dawno?
ale ja odczuwam wielka roznice miedzy ruchami Jasia a teraz Julka (Jagody nie pamietam bo to dawno bylo)
Jas wlasnie wierzgal bolaco, calymi seriami bombardowal, tak jakby pedalowal
Julek jest dalikaniejszy, kopnie pare razy, wypchnie dupke, poczka i to wszystko
Mam nadzieje, ze to mi wrozy spokojego malucha, Jas to zywiol taki jak by w brzusiu taki jest na zewnatrz, od porodu praktycznie.
A pamietacie jak czekalysmy na pierwsze ruchy nie tak dawno?
T
tigger
Gość
o tak, pamietam, pamietam:-)
a moje dziecko dzisiaj tak czkalo o 7 rano, ze spac nie moglamcaly brzuch mi sie trzasl
a moje dziecko dzisiaj tak czkalo o 7 rano, ze spac nie moglamcaly brzuch mi sie trzasl
A
Agutek
Gość
U nas wlasnie rozpoczal sie remont sypialni
28 m do wyniesienia lozko, lozeczko, szafas. komoda, szafa mala Jasia i wolnostojacy przewijak
wszystko trzeba bylo wypakowac i zniesc na dol, oczywiscie mebi nie nosilam ale cala reszte owszem
teraz po gipsowaniu i malowani trzeba bedzie to wszystko od nowa wnosic i wpakowywac
no ale przynajmniej bedzie swiezo
anija nie przemęczaj się czasem, bo szybciej urodzisz
Ale przynajmniej Julek będzie miał śliczny pokoik - na jaki kolor malujecie?
Mam nadzieję, że z miloku wszystko ok.
Współczuję jej tego pobytu w szpitalu, ale lepiej żeby była pod okiem fachowców.
Ja też pamietam. Tak sie ostatnio zastanawiałam, że jak sie Wika urodzi to troche bedzie mi brakowało mojego Szkarba w brzuszku i tych jej kopniaczków (pomimo że czasami są bardzo bolesne), juz sie do nich przyzwyczaiłam.
reklama