reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Ja zauwazylam ze jak sie przeforsuje przez caly dzien, duzo chodze, lub Jas da wycis, to wieczorem jak juz odpoczywam bardzo duzo czka
wydaje mi sie za wtedy w ciagu dnia spi, bo malo sie rusza a wieczorem sobie odbija

reklama
Mój synuś miał w nocy czkawkę, ale to chyba dlatego, że mamusia zjadła za dużo ogóreczków kwaszonych:cool2: Mnie też nie oszczędziło:tak:
Roksi - mój synek też raczej sie wypina, nie ma już miejsca na akrobacje:-D

Melanie to zdjęcie jest super:tak: :tak: :tak: poprostu cały czas się na nie gapie:zawstydzona/y: :tak: :tak: i myśle o mojej kruszynce jak jest pozwijana:-)

smieszne, nie wiem czy to tylko moje bledne odczucie czy tak jest naprawde
ale ja odczuwam wielka roznice miedzy ruchami Jasia a teraz Julka (Jagody nie pamietam bo to dawno bylo)
Jas wlasnie wierzgal bolaco, calymi seriami bombardowal, tak jakby pedalowal
Julek jest dalikaniejszy, kopnie pare razy, wypchnie dupke, poczka i to wszystko
Mam nadzieje, ze to mi wrozy spokojego malucha, Jas to zywiol taki jak by w brzusiu taki jest na zewnatrz, od porodu praktycznie.

A pamietacie jak czekalysmy na pierwsze ruchy nie tak dawno? :-D

o tak, pamietam, pamietam:-)
a moje dziecko dzisiaj tak czkalo o 7 rano, ze spac nie moglam:-Dcaly brzuch mi sie trzasl:laugh2:

U nas wlasnie rozpoczal sie remont sypialni
28 m do wyniesienia lozko, lozeczko, szafas. komoda, szafa mala Jasia i wolnostojacy przewijak
wszystko trzeba bylo wypakowac i zniesc na dol, oczywiscie mebi nie nosilam ale cala reszte owszem
teraz po gipsowaniu i malowani trzeba bedzie to wszystko od nowa wnosic i wpakowywac :eek:

no ale przynajmniej bedzie swiezo

anija nie przemęczaj się czasem, bo szybciej urodzisz :eek:
Ale przynajmniej Julek będzie miał śliczny pokoik - na jaki kolor malujecie? :happy:

Mam nadzieję, że z miloku wszystko ok. :happy:
Współczuję jej tego pobytu w szpitalu, ale lepiej żeby była pod okiem fachowców.

Ja też pamietam. Tak sie ostatnio zastanawiałam, że jak sie Wika urodzi to troche bedzie mi brakowało mojego Szkarba w brzuszku i tych jej kopniaczków (pomimo że czasami są bardzo bolesne), juz sie do nich przyzwyczaiłam.

uPrap1

reklama
Ivory Lace(kiosc sloniowa), sufit porcelanowy slon
niezle te nazwy :tak:

na dole mamy karmazynowy przyplyw, zgadnij jaki to kolor?

a co z miloku, czemu jestw szpitalu?

Do góry