reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
ja mialam diete eliminacyjna przez 6 miesiecy
Jas mial refluks plus kolki
je sie normalnie wate, ble
bialy chleb, jabluszko pieczone, miesko gotowane, rybe na parze
najbardziej wtedy marzyly mi sie takie tluste pieczone miecho albo boczek z jajami chociaz normalnie wcale tego nie lubie :-)

ja mialam diete eliminacyjna przez 6 miesiecy
Jas mial refluks plus kolki
je sie normalnie wate, ble
bialy chleb, jabluszko pieczone, miesko gotowane, rybe na parze
najbardziej wtedy marzyly mi sie takie tluste pieczone miecho albo boczek z jajami chociaz normalnie wcale tego nie lubie :-)
Tez sie obawiam takiego jalowego jedzonka:-( :-( :eek: :eek: :eek: .Lubie sobie zjesc jakis porzadny obiadek ,a do tego ogorasa:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: . a kwasne to podobno nie wskazane.

ponawiam pytanie, urosl Wam biust?
mi cycki chca wyskoczyc z dekoldu a do konca jeszcze hoho
jestem na d teraz :eek:

A ja myślalam że mi bardziej urośnie,ale niestety...:no: musiałam kupić nowy staniczek numer większy,ale różnice bardziej odczuwam pod biustem niż w biuście :-D .Jak patrzę na wasze zdjecia to mi oczy wychodzą :eek: ,też bym tak chciała i mężuś by był pewnie szczęśliwy :-D

Na szczęście słyszałam, że nie od rozmiru piersi zależy czy będzie pokarm,a mojej siostrze to włąśniepo porodzie zrobily sie prawdziwe banieczki :-)

Jeśli chodzi o pytanie anija to mnie to za wiele nie urósł :-( (a nie miałabym nic przeciwko temu...) i jak był niewielki taki pozostał ale stał się dużo pełniejszy ale póki co bielizna została ta sama....

reklama
biust napewno zwiekszy sie jeszcze przed porodem
i beda probne przecieki :cool2:
ja sie boje ze skoro mi juz zaczal rosnac to kiedy przestanie :baffled:
cholera moze zapytam gina na wizycie

Do góry