reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

miloku dasz rade!!!!
23 czerwca 2007r. jest twoje wesele? :happy:

a wiecie jaka jest moja podstawowa dolegliwosci ciazowa towarzyszaca mi niemal codzienie??

LENISTWO :confused2:

boshe, jak sie tego pozbyc??
jakos nie mam siły na walke z tym objawem :evil:

reklama
miloku dasz rade!!!!
23 czerwca 2007r. jest twoje wesele? :happy:

a wiecie jaka jest moja podstawowa dolegliwosci ciazowa towarzyszaca mi niemal codzienie??

LENISTWO :confused2:

boshe, jak sie tego pozbyc??
jakos nie mam siły na walke z tym objawem :evil:

Dokladnie. To jest data naszego wesela , wiec same widzicie ,ze nie zalwiele czesu na walke z kilogramami.:-( I jeszcze na weselu mala dzidzia juz bedzie.Na watku zamnknietym opowiem wam kiedys moja smeszna historyjke z weselm i dzidzia to sie usmiejecie.:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
Ja sie usmialam.;-) ;-)

Ajjajjajajajajjaja LENISTWO:eek: :eek:
Cos o tym wiem.jedyne co bym robila to przy kompie siedziala i z ludzi gadala . raz na gg, raz na skeypie, raz na forum.:tak: :tak:
Nawet nie mam zamiaru z tym walczyc.niech to bedzie moj ciazowy przywilej:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

na poczatek gartulejue dzidziusia.:-) :-)

Dzieki za slowa pocieszenia.;-) Mama troche podobna sytuacje , nie wolno mi sie forsowac, a nawet odkurzania mam na dwa razy robic,wiec podejrzewam,ze przez to w ostatnich tyg tyle przytylam.( do 16 tyg pol kilo , potem z gorki:no: :no: :no: )Licze na szybki zrzucenie kilogramow po ciazy,ale nie mam na to zbyt duzo czasu.23.06 WESELISKO i suknie trzeba na siebie jakas wcisnac:tak: :tak: :tak:
Juz bym chciala urodzic , zeby moc sie odchudzac. zaczynam sie tym pomalu stresowac.Tlumacze sobie ze dzidzia warzniejsza, ale to troche malo mi pomaga.nie robie nic zeby dzidzi zaszkodzic bron Boze, ale jednak martwie sie tum troche:eek: :eek:

a zamierzasz karmić piersią ?
wtedy z odchudzaniem to by nie był dobry pomysł....

no mnie to troche przeraza dieta karmiacej..bo to wszystko takie "nie moje"...
gotowane, gotowane, gotowane....:baffled:

mam nadzieje, ze:
po pierwsze - uda mi sie karmic piersia
po drugie - uda mi sie przetrwac diete karmiacej piersia
:sick:

reklama
Do góry