reklama
Przepraszam, że ja tak troszke nie na temat...
Dzwoniłam dziś do swojego gina, bo zaniepokoiła mnie trochę barwa śluzu...Od paru dni jest taki żółtawy i troszkę swędzenia jakiś przyszły :sick:
Kazał mi kupić gałki propolisowe,ale jak do jutra nie pomoże to mam do niego przyjechać. Z jednaj strony to zastanawiam się czy tak szybko zobaczę różnicę, ale znając moje schizy to pewnie jutro do niego popędzę...
W dodatku martwię sie o maluszka czy jest wszystko w porządku i wogóle.Ja dwa tygodnie temu miałam niezłe bóle wiązadeł i jak byłam na wizycie to lekarz powiedział, ze tak sie macica rozciąga,ale od tygodnia nie mam żadnych bóli i jakoś mam więcej sił niż wcześniej Boję sie strasznie o tę małą istotkę.
Dzwoniłam dziś do swojego gina, bo zaniepokoiła mnie trochę barwa śluzu...Od paru dni jest taki żółtawy i troszkę swędzenia jakiś przyszły :sick:
Kazał mi kupić gałki propolisowe,ale jak do jutra nie pomoże to mam do niego przyjechać. Z jednaj strony to zastanawiam się czy tak szybko zobaczę różnicę, ale znając moje schizy to pewnie jutro do niego popędzę...
W dodatku martwię sie o maluszka czy jest wszystko w porządku i wogóle.Ja dwa tygodnie temu miałam niezłe bóle wiązadeł i jak byłam na wizycie to lekarz powiedział, ze tak sie macica rozciąga,ale od tygodnia nie mam żadnych bóli i jakoś mam więcej sił niż wcześniej Boję sie strasznie o tę małą istotkę.
M
miloku
Gość
Martencja nie przejmuj sie tak bardzo bo pewnie sama sobie wkrecasz. A z dzidia napewno wszystko w porzadku ,a wszystko roi sie w twojej glowie. idz do lekarza zeby sie upewnic ,ze jest oki i uspokoic swoje sumienie. Ale wiecej sie juz nie martw bo napewno jest oki.
Sama jutro zobaczysz:-) :-) :-) :-)
Sama jutro zobaczysz:-) :-) :-) :-)
A
Agutek
Gość
Przepraszam, że ja tak troszke nie na temat...
jezeli masz swedzenie i jakies uplawy to najprawdopodobniej masz jakies zapalenie...mysle, ze nic powaznego malenstwu nie powinno sie stac, tylko pewnie bedziesz musiala cos na to zastosowac.
a co do wiazadel to one rozciagaja sie etapami, takimi skokami...mnie srednio raz na tydzien/poltora tygodnia bola...
i to jest normalne, ze jest faza wzrostu, wszystko sie naciaga i potem jakis czas jest rozmiarami wlasciwe dla malucha, a potem znowu musi sie rozciagnac.
na pewno wszystko jest ok ;-)
A
Agutek
Gość
moj groszek mial wczoraj jakis cichy dzien - nie lubie tego jak nie daje za bardzo o sobie znac
na szczescie dzisiaj znowu szaleje...szczegolnie teraz wieczorowa pora znalazl sobie czas na zabawe
na szczescie dzisiaj znowu szaleje...szczegolnie teraz wieczorowa pora znalazl sobie czas na zabawe
A
Agutek
Gość
jak sie chodzi to normalne, ze nie czujemy ruchow
trzeba wlasnie albo usiasc, albo sie polozyc i dodatkowo trafic na porę, w ktorej maluch nie spi..wtedy kopniaki murowane
trzeba wlasnie albo usiasc, albo sie polozyc i dodatkowo trafic na porę, w ktorej maluch nie spi..wtedy kopniaki murowane
M
Melanie
Gość
Marencja napewno jest wszystko ok
nie denerwuj się bo zaszkodzisz małej istotce
nie denerwuj się bo zaszkodzisz małej istotce
M
miloku
Gość
Jak mamy sie poruszaja to podobno niezle kolysanie dla maluch , ktore go usypia.A jak my spokojnie odpoczywamy to maluch szaleje. domaga sie bujania
reklama
Dziewczyny wróciałam własnie od lekarza.Z dzidzią wszystko o.k.
Machała do nas rączkami i się wierciła.Niestety infekcja też się przplątała ... Jakieś bakterie doktorek stwierdził.Dostałam globulki dopochwowe i maść.Mam nadzieję, że szybo sobie pójdzie PRECZ!!!!
Uspokoiłam się jak zobaczyłam Naszą Niunię.Tak bardzo ją kocham.
Machała do nas rączkami i się wierciła.Niestety infekcja też się przplątała ... Jakieś bakterie doktorek stwierdził.Dostałam globulki dopochwowe i maść.Mam nadzieję, że szybo sobie pójdzie PRECZ!!!!
Uspokoiłam się jak zobaczyłam Naszą Niunię.Tak bardzo ją kocham.