reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Przepraszam, że ja tak troszke nie na temat...
Dzwoniłam dziś do swojego gina, bo zaniepokoiła mnie trochę barwa śluzu...Od paru dni jest taki żółtawy i troszkę swędzenia jakiś przyszły :sick:
Kazał mi kupić gałki propolisowe,ale jak do jutra nie pomoże to mam do niego przyjechać. Z jednaj strony to zastanawiam się czy tak szybko zobaczę różnicę, ale znając moje schizy to pewnie jutro do niego popędzę...
W dodatku martwię sie o maluszka czy jest wszystko w porządku i wogóle.Ja dwa tygodnie temu miałam niezłe bóle wiązadeł i jak byłam na wizycie to lekarz powiedział, ze tak sie macica rozciąga,ale od tygodnia nie mam żadnych bóli i jakoś mam więcej sił niż wcześniej :confused: Boję sie strasznie o tę małą istotkę.

Martencja nie przejmuj sie tak bardzo bo pewnie sama sobie wkrecasz. A z dzidia napewno wszystko w porzadku :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: ,a wszystko roi sie w twojej glowie.:tak: idz do lekarza zeby sie upewnic ,ze jest oki i uspokoic swoje sumienie.:tak: :tak: :tak: Ale wiecej sie juz nie martw bo napewno jest oki.:tak: :tak: :tak:
Sama jutro zobaczysz:-) :-) :-) :-)

Przepraszam, że ja tak troszke nie na temat...
Dzwoniłam dziś do swojego gina, bo zaniepokoiła mnie trochę barwa śluzu...Od paru dni jest taki żółtawy i troszkę swędzenia jakiś przyszły :sick:
Kazał mi kupić gałki propolisowe,ale jak do jutra nie pomoże to mam do niego przyjechać. Z jednaj strony to zastanawiam się czy tak szybko zobaczę różnicę, ale znając moje schizy to pewnie jutro do niego popędzę...
W dodatku martwię sie o maluszka czy jest wszystko w porządku i wogóle.Ja dwa tygodnie temu miałam niezłe bóle wiązadeł i jak byłam na wizycie to lekarz powiedział, ze tak sie macica rozciąga,ale od tygodnia nie mam żadnych bóli i jakoś mam więcej sił niż wcześniej :confused: Boję sie strasznie o tę małą istotkę.

jezeli masz swedzenie i jakies uplawy to najprawdopodobniej masz jakies zapalenie...mysle, ze nic powaznego malenstwu nie powinno sie stac, tylko pewnie bedziesz musiala cos na to zastosowac.

a co do wiazadel to one rozciagaja sie etapami, takimi skokami...mnie srednio raz na tydzien/poltora tygodnia bola...
i to jest normalne, ze jest faza wzrostu, wszystko sie naciaga i potem jakis czas jest rozmiarami wlasciwe dla malucha, a potem znowu musi sie rozciagnac.

na pewno wszystko jest ok ;-)

moj groszek mial wczoraj jakis cichy dzien - nie lubie tego jak nie daje za bardzo o sobie znac :no:
na szczescie dzisiaj znowu szaleje...szczegolnie teraz wieczorowa pora znalazl sobie czas na zabawe :laugh2:

mój maluch to jakiś cwaniak jak ja coś robię np. sprzątam, chodzę po mieście to jest cichy:baffled: jak tylko usiądę lub się położę to zaraz szaleje:baffled:

jak sie chodzi to normalne, ze nie czujemy ruchow :happy:
trzeba wlasnie albo usiasc, albo sie polozyc i dodatkowo trafic na porę, w ktorej maluch nie spi..wtedy kopniaki murowane :tak:

Jak mamy sie poruszaja to podobno niezle kolysanie dla maluch , ktore go usypia.A jak my spokojnie odpoczywamy to maluch szaleje. domaga sie bujania:-D :-D :-D :-D :-D :-D

reklama
Dziewczyny wróciałam własnie od lekarza.Z dzidzią wszystko o.k. :-D
Machała do nas rączkami i się wierciła.Niestety infekcja też się przplątała :wściekła/y: ... Jakieś bakterie doktorek stwierdził.Dostałam globulki dopochwowe i maść.Mam nadzieję, że szybo sobie pójdzie PRECZ!!!!
Uspokoiłam się jak zobaczyłam Naszą Niunię.Tak bardzo ją kocham.

Do góry