reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Hehe Melani u nas czekam na nowy watek.Nikt tu zdjec nie zamieszcza wiec nie chcielam sie wydurniac.:tak: ale juz wstawiam zdjecie do galerrii mamus.;-) ;-)

Czy wruce do lask?:-) :-) :-) plizzz

jak to nikt nie wstawia zdjec??
zdjecia brzuszkow sa jak najabrdziej w "marcówki rosną"

oj oj miloku..ściemniasz :laugh2:

Kurcze dziweczyny ,ale teraz mi glupio.faktycznie sa tam zdjecia brzusiow.CHyba calego tego watku nie przejrzalamtylko 2 ostatnie strony .sorki:zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

reklama
Nie wiem z jakiego kalkulatora korzystacie, ale ja miałam przytyć wedługo jakiegoś 18kg, przytyłam 20 a teraz mam już -3kg w stosunku do tego co było przed ciążą. Piszę "już" mimo, że minelo poł roku bo dla mnie to bardzo szybko. Miałam kłopoty ze zrzuceniem każdego kilograma. Fakt, ze jestem na diecie, jem mniej niż przed ciąża i w czasie jej. Ale to dla mnie sukces. W ciąży się musiałam oszczędzać, sporo leżalam, stąd dużo na wadze. Nie przejmujcie się! Kontrola wagi jest po to żeby za bardzo nie przytyć a nie żeby sie stersować. No i część z tych kilogramów to... woda, którą bardzo szybko po porodzie wypocicie i wysiusiacie. :-D

na poczatek gartulejue dzidziusia.:-) :-)

Dzieki za slowa pocieszenia.;-) Mama troche podobna sytuacje , nie wolno mi sie forsowac, a nawet odkurzania mam na dwa razy robic,wiec podejrzewam,ze przez to w ostatnich tyg tyle przytylam.( do 16 tyg pol kilo , potem z gorki:no: :no: :no: )Licze na szybki zrzucenie kilogramow po ciazy,ale nie mam na to zbyt duzo czasu.23.06 WESELISKO i suknie trzeba na siebie jakas wcisnac:tak: :tak: :tak:
Juz bym chciala urodzic , zeby moc sie odchudzac. zaczynam sie tym pomalu stresowac.Tlumacze sobie ze dzidzia warzniejsza, ale to troche malo mi pomaga.nie robie nic zeby dzidzi zaszkodzic bron Boze, ale jednak martwie sie tum troche:eek: :eek:

Do góry