reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Anija, o to chodzi że nic mnie nie bolało, bo ja oprócz tego że za przeproszeniem "rzygałam jak kot" do 17 tygodnia, to wszystko było super. Lekarz powiedział że to nadgorliwość tamtej pani gin...

tak sobie czytam o WASZEJ bezsennosci :-)
i sie zarazilam :wściekła/y::-D
ale narazie ni choruje az tak bardzo, bo meczylam sie tylko poltorej godziy z zasanieciem :eek:

Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa!!!!:-)

Czasem staram się tak "wczuć" w sój brzuszek czy coś czuję ale może tak jak napisała miloku jeszcze nie wiem że to maluch fika.;-)

Sluchajcie przeczytalam wlasnie na jakiejs stronce , ze puchnace w tym wieku ciazy rece wclale nic dobrego nie swiadcza.A ja wlasnie taki obiaw zaczelam zauwazac.

Miloku a co tam więcej pisała o tych spuchniętych paluchach :confused:

reklama
Miloku a co tam jeszcze pisało o tych spuchniętych paluchach :confused:
Dokladnie juz nie pamietam , ale chodzilo o jakies nieprawidlowosci z lozyskiem , albo cos tam z wodami plodowymi.ale rozmawialam juz z pielegniara i powiedzial mi , ze taka uroda niektorych pan.a jak one naprawde puchna ak porzadnie to w tedy mozna to sparawdzic.Wiec przestalam sie juz tym przejmowac i ty tez sie nie martw.pozdrawki

Do góry