reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
moje Maleństwo zaczęło kopać w tym tygodniu wieczorami i to akurat kiedy mam na kolanach Szymonka chyba chce go zepchnąć z kolan:-) a może zaczyna "to moja mama!" to co to będzie jak już będzie na świecie? strach pomyśleć:tak:
A moze chce blizej poznac braciszka i juz w brzuchu nawiazac kontakt:-D

ale i tak perspektywy dziewczyny macie znacznie lepsze, o dzieciach nie wspomne
moj kolega za prace taka jak moja zgarnia w Dublinie 11 tys. podstawy w przeliczeniu plus prowizja, srdednio polowa tego
jedzenie jest jakies 2,5 raza drozsze, wynajem mieszkania 1,5 raza wiecej, czyli na plusie jest jakies 3 razy moja pensja :tak:

zabrac nie zabierze, ale pamiec bywa zawodna, macie jakies fotki mam nadzieje :-)
fajne zycie miasz miloku, teraz to chyba bedzie dla Ciebie duza zmiana
ale jak widac po Mel da sie podrozowac i z dzieckiem

ale i tak perspektywy dziewczyny macie znacznie lepsze, o dzieciach nie wspomne
moj kolega za prace taka jak moja zgarnia w Dublinie 11 tys. podstawy w przeliczeniu plus prowizja, srdednio polowa tego
jedzenie jest jakies 2,5 raza drozsze, wynajem mieszkania 1,5 raza wiecej, czyli na plusie jest jakies 3 razy moja pensja :tak:
A czym Ty sie kobitko , jesli moge spytac , zajmujesz?

reklama
Pewnie tak . niewylkuczam podrorzy z bobaskiem , ale i tak trzeba na miejsce wrucic bo dzidzia sie przyzwyczaja. zreszta juz chyba jestem zasadzic dzrewo.:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Do góry