reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

No ja mam nadzieje, ze to jest to, bo moja gin mnie badala z tego powodu i uznala, ze wszystko jest super! Wiec skad ten bol?? Oby to byla rozciagajaca sie macica :happy:
Nie wiem Agutek jak wygladasz, :-) ale podobno jak jest sie szczuplej budowy ciala to te bole sa jeszcze silniejsze.Ja do szczuplych sie nie zaliczam wiec pewnei dlatego nie odczuwam takich dolegliwosci:-D , ale kolezanke raz w samochodzie zlapaly to omalo wypadku nie spowodowala :szok: , bo az jej sie slabo zrobilo. wiec niep rzejmuj sie kochana to pewnie domek rosnie:tak: :tak:

reklama
pochwal sie studiami :-)
jakie ?

czyimi?moimi czy meza?:-)
maz ma za soba staz na socjologii i zaczeta politologie z integracja europejska. mamy nadzieje, ze zrobienie magisterki w anglii i b. dobra znajomosc jezyka (jaka niewatpliwie bedzie mial po paru latach:-)) zaowocuja jakas dobra praca w Polsce...Ale ktoz to wie, jaka bedzie sytuacja za lat kilka:-D

Melanie - jasne, ze sie nie obraze:-)a pieniadze maja by oszczedzone nie na wydawanie, tylko na maly wlasny interesik...poza tym moj mezczyzna chce dokonczyc tutaj studia i juz z angielskim papierem do Polski wrocic. A co ze mna - jeszcze nie wiem. Co prawda jedne studia w Polsce skonczylam, ale drugie przerwalam i bardzo bym chciala do nich kiedys wrocic. Ale na razie mam co innego na glowie:-)
pytalam o studia w nawiazaniu do tego posta :tak:
czyli Twoje :-)

Miloku ma pewnie na myśli sportowca - piłkarza, który dużo kopie ;).

A jeśli o bezsenność ciążową chodzi to myślałam, że mnie ominie ale chyba dołączę do grona bezsennych. Od paru dni tłuke się wieczorem w łóżku, liczę barany i wszystko co się da... i zasypiam ok. 2 nad ranem po czym po 6 już się budzę i co chwilę spoglądam na zegarek. I nie jestem niewyspana o dziwo... w ciągu dnia też nie mam potrzeby drzemek...

Żeby tak dało się czasem wyłaczyć wieczorne myślenie a przez nie to jeszcze trudniej dostać się w objęcia Morfeusza....

Miloku ma pewnie na myśli sportowca - piłkarza, który dużo kopie ;).

A jeśli o bezsenność ciążową chodzi to myślałam, że mnie ominie ale chyba dołączę do grona bezsennych. Od paru dni tłuke się wieczorem w łóżku, liczę barany i wszystko co się da... i zasypiam ok. 2 nad ranem po czym po 6 już się budzę i co chwilę spoglądam na zegarek. I nie jestem niewyspana o dziwo... w ciągu dnia też nie mam potrzeby drzemek....
nie jestem sama witaj w klubie :tak:

Mi juz chyba przeszly te nocne budzenia, ale nie che zapeszyc;-) .
Ostatnie dwie noce spie jakby mi ktos kijem przywalil.:-D :-D Nawet nie budze sie jak moj wspolspacz i soira wychodza do pracy:tak: :tak: .Wstaje to kolo 9;30 i to jeszce nie wyspana.budze si ena siku i patrze na zegarek. po czym stwierdzam , ze trzeba wstac bo szkoda dnia.:-)

reklama
Dziewczyny ,klamka zapadla nie wracam do pracy. Postanowilam!:tak: :tak:
Zastanawialam sie nad powrotem do pracy na jakies 2 miesiaca , ale po moich ostatnich przejsciach :-( i lerzeniu w lozku przez tydzien rezygnuje z tego pomyslu.jednak chyba nie na darmo trzymaj amnie na zwolnieniu juz 3 mieisace.:tak:
Warzniejsze od tych paru groszy jest zdrowie dzidzi.:tak: Kasy za duzo nie bedzie ale damy rade.Martwie sie tylko czy uda nam sie reszte na wesele odlorzyc , ale jak nie to kredyt wezmiemy , a jak mnie cos wkurzy do bede pierdzielila to wesel i pojedziemy sobie gdzies daleko .:tak: :tak: :tak:

Do góry