reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

A Wy, Melanie, nie żałujecie, że rodzina i przyjaciele zostali w Polsce?? Ja bym się chyba tego najbardziej obawiała..

reklama
Melanie - jasne, ze sie nie obraze:-)a pieniadze maja by oszczedzone nie na wydawanie, tylko na maly wlasny interesik...poza tym moj mezczyzna chce dokonczyc tutaj studia i juz z angielskim papierem do Polski wrocic. A co ze mna - jeszcze nie wiem. Co prawda jedne studia w Polsce skonczylam, ale drugie przerwalam i bardzo bym chciala do nich kiedys wrocic. Ale na razie mam co innego na glowie:-)

nad morzem ???
w mniejszym miescie ???
zapraszam do Portsmouth :tak::tak::tak:

No jak widze zdjecia dolaczone do twojego bloga to ladnie tam musi byc:tak:
Ale niestety, w Londynie trzyma nas praca mojego meza i nie tylko. Maluszek bedzie mial tez tutaj dziadka i wujka...niedlugo zjezdzaja znajomi...wiec tworzymy "silna ekipe":-Dprzynajmniej nie jest smutno:-)

No jak widze zdjecia dolaczone do twojego bloga to ladnie tam musi byc:tak:
Ale niestety, w Londynie trzyma nas praca mojego meza i nie tylko. Maluszek bedzie mial tez tutaj dziadka i wujka...niedlugo zjezdzaja znajomi...wiec tworzymy "silna ekipe":-Dprzynajmniej nie jest smutno:-)

super w kupie razniej
poza tym pensje w Londku sa chyba wyzsze nie?

moje Maleństwo zaczęło kopać w tym tygodniu wieczorami i to akurat kiedy mam na kolanach Szymonka chyba chce go zepchnąć z kolan:-) a może zaczyna "to moja mama!" to co to będzie jak już będzie na świecie? strach pomyśleć:tak:

a ja nigdy nie zwracałam uwagi na to aby spać na lewym boku wogóle pierwszy raz słyszę że lekarze tak zalecają:confused: śpię jak mi wygodnie przeważnie na bokach ale czasem w nocy przebudzę się i chce mi się pospać na plecach moja mama mówiła że w ciązy to zawsze spała na brzuchu ja próbowałam kiedyś ale to nie dla mnie.

dziewczyny może któraś orjentuje się czy żeby otworzyć i prowadzić samej zakład fryzjerski to wystarczyłby taki kurs kilku miesięczny? czy trzeba skończyć jakąś szkołe ? ostatnio myślę o własnym interesie bo nie widzę póki co widoków na pracę po moich studiach; myślę o przekwalifikowaniu się.

reklama
Do góry