reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Ooo...coraz wiecej marcowek sie ujawnia nam ;-)

dziewczyny eksportowe mam do was pytanie:happy: co sklonilo was do wyjazdu za granice? czyzby nasze urocze kaczuszki?:cool2: pytam, bo zauwazylam, ze naprawde coraz wiecej Polakow pakuje swoje manatki i zmyka na obce lądy i tak chcialam wiedziec dlaczego, jak wam sie tam zyje, jak z praca itp. :-p

tymczasem zmykam obejrzec sobie 3 odcinek Losta z najnowszej serii...:elvis:
ogladacie to moze?

reklama
czekam na odpowiedz admina w sprawie watku zamknietego :-)

Agutek nie znam tego serialu :eek:
a wyjechalismy dlatego, ze:

kurde duzo jest tych czynnikow
ale najwazniejszy to chyba chec zmiany

nie kiedowalismy sie czyms takim jak zarobek i powrt do kraju :no:
nie planowalismy wyjazdu na chwile aby oszczedzac na wszystkim
jesc chleb i popijac woda

poprostu nie chcielismy zyc w Polsce a juz napewno nie w Bydgoszczy :no:
nuda... nuda.... nuda...
tam sie nic nie dzialo a my tak nie lubimy
polityka ??
no koments :no:

Agutek - my przy wyjezdzie kierowalismy sie tym, ze moj maz ma tutaj dobra prace ktora pozwala na utrzymanie naszej dwojki, a juz niedlugo trojki:-)wlasciwie, to przyjechalismy tu w zeszle wakacje tylko na 2-3 miesiace, ale moj mezczyzna juz zostal, a ja dolaczylam po obronie:-)
Ale planujemy pobyt tylko czasowy - kilka lat, zeby odlozyc troche pieniazkow i definitywnie planujemy wrocic do Polski. Oczywiscie zycie tutaj ma swoje znaczace plusy, ale stopniowo dochodzi tez coraz wiecej minusow...Z wielu wzgledow jako miejsce naszego stalego zamieszkania wolimy Polske, mam tylko nadzieje, ze do czasu naszego powrotu sytuacja w kraju nieco sie zmieni;-)

Tigger mam nadzieję, że się na mnie nie obrazisz :no:

ale powiedz jak się skończą oszczędności zarobione w UK, to co dalej :confused:

A co do tęsknoty za miastem, to sie nie dziwie...
Gdańsk to nie Bydgoszcz :tak:

Czyli rozumiem Melanie, ze wy sie zdecydowaliscie na staly wyjazd, bez powrotu?

tigger, rozumiem..
sentyment do miejsca gdzie sie wychowaliscie itp., to chyba normalne...
czasami zastanawiam sie jak ja bym sie czula, gdybym wyjechala za granice i kurka...chyba bym strasznie tesknila, i chyba by strasznie mnie ciagnelo na stare smieci, mimo tego, ze sa takie czasami beznadziejne...:dry:

a co do Losta - polecam:tak: dobry, wciagajacy filmik...serial wszechczasow, ale nie w stylu brazylijska telenowela ;-)

reklama
lekarz mi powiedział żeby starać się jak najwięcej spać na lewym boku, ale jak będe spać na wznak to nic wielkiego się nie stanie, wogóle jak by kobieta musiała przestrzegać tego tak rygorystycznie to by wymyslono łóżka dla ciężarnych:-D

Do góry