reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

czyli z wyboru, i dobrze
po co masz sie stresowac niepotrzebnie
a planujesz jeszcze wrocic przed porodem?

:no: ;-)

nie ma sensu.
przekazalam juz obowiazki nowej osobie i tylko zdezorganizowalabym prace dzialowi, bo znowu musialabym przejmowac swoje sprawy, zeby potem znowu je przekazywac...:-)

po 6 miesiacach zwolnienia zus sie upomni o Ciebie i zaprosi na komisje
ale w ciazy to nie problem, zazwyczj wystarczy wyslac wyniki badan z nakazem lerzeniaod gina i jest ok

jak szlam na zwolnienie to mialam sto siedemdziesiat czy szescdziesiat pare dni do porodu, a ZUS ponoc przyczepia sie po 182 czy jakos tak dniach;-)

reklama
Mieliśmy niezapowiedzianych gości, więc z farbowania nici...Rano sama sobie zafarbuje :-) Kolor - czekoladowy brąz.
Wszystkie widze farbują a ja się czaiłam zeby nie wyjść na luzaka.

Dolanczam sie do siedzacych na zwolnieniu.tez nie pracuje tylko ze ja bardziej z przymusu bo mdlalam w pracy, a dodam ze nie pracuje przy biurku i bylo to za bardzo ryzykowne.ALe tak szczeze to juz moglabym wrucic do pracy , bo duzo lepiej ze mna teraz, tylko poco. Poco sie narazac na stresy wypadnki i takie tam. :no: siedzcie sobie w domku i odpoczywajcie zeby dzidzie zdrowe byly:tak: .

Apropos tegu zusu to kompletnie nie wiem jak to wyglada w polsce ale w uk dostaje marne grosze. ten ich odpowiednik zusu tak palci za zwolnienie.:no: .ale mama nadzieje ze tutaj zadnych komisji nie bedzie:confused:

reklama
Do góry