reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
ale jak tylko jeden jedyny :confused::confused:

to by nie było funkcjonalne, bo...

zobacz, teraz mamy wątek wyprawka i tam się już chyba z 10 razy pisało o laktatorach
a jakby był jeden wątek o laktatorach, to nie trzeba by w kółko pisac tego samego ;-)
każdy mogłyby sobie łatwo odszukać to co koleżanki pisały na ten temat

które wątki chcemy wykasować ??:happy:

jeszcze chciałam dodać, że z doświadczenia wiem, że nie raz ktoś będzie pytał o zbijanie temperatury u dziecka...
nie raz ktoś będzie chciał zapytać jak zwalczyć wysypkę czy ciemieniuchę
itp itd

wydaje mi się, że nie fajnie by było na okrągło pisać to samo
bo jakby był tylko jeden watek, to szukanie mogłoby być monotonne

ale jak chcecie,
większość rządzi :cool2:

Melanie chyba masz racjee

i wiecej od nas doswiadczenia w tej sprawie
ja jestem za kielowatkowoscia bo pewnie o taki eporady pielegnacyjne to bede pytala co chwilke i dobrze by bylo moc do nich wrucic bez zbednego tracenia czasu na poszukiwania

Melanie chyba masz racjee

i wiecej od nas doswiadczenia w tej sprawie
ja jestem za kielowatkowoscia bo pewnie o taki eporady pielegnacyjne to bede pytala co chwilke i dobrze by bylo moc do nich wrucic bez zbednego tracenia czasu na poszukiwania
na pewno miałaś na myśli "wielowątkowością ":tak:
no ja myślę, że tak będzie dla nas lepiej.. ale nic nie narzucam :happy:

to może wywalimy te wątki już niepotrzebne:tak: wogóle to odkryłam że mamy druga strone z wątkami :baffled: starymi jak świat:szok:
narobiło się tego tyle że można oczopląsu dostać:szok: :-D

ale tu dzisiaj sie pisze!!:-)
po pierwsze - witajcie swiezo upieczone mamusie:-)

ja tam jestem za wielowatkowoscia, zeby bylo latwiej znalezc, ale do wszystkiego sie dostosuje:-)
i opisujcie porody koniecznie!!!

a ja dzisiaj bylam u nowej poloznej i powiedziala, ze mam dlugie dziecko...:laugh2:

reklama
roksi podzielam zdanie miloku:-)....chłopcy siedzą trochę dłużej od dziewczynek :-)....ale pewnie ja tu sobie pisze aty juz masz maleństwo w ramionach co?...;-)

Do góry