reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
u mnie też pada ...
ale nie jest ciemno... chyba nawet fajnie, ze pada :eek:
bo mi duszno a jak pada to czuję, żę jest chłodniej :eek::-D

spaliśmy przy otwartym oknie ... a mi duszno :eek:

U mnie szaro - buro, ale nie pada.. Tylko zimno strasznie..

Przeszłam się z pieskami i już mi trochę lepiej, choć z rana czułam się fatalnie :sick:

Melanie - mnie też jest ciągle duszno :tak: Wszędzie otwieram okna, a w nocy się "odkopuję" ciągle :-D

a u mnie śnieżyca jak diabli:wściekła/y: o jeździe samochodem powyżej 40 km/h można zapomnieć:no: korki myślałam że już nie dojade do domu:-(

ło chyba zaczynam się powoli rozkręcać:-) od rana boli mnie brzuch i nie moge się schylić:no: ból taki dziwny bardziej podbrzuchem i nie taki okresowy ani skurczowy:no: idę trosze poleżeć może coś pomorze:tak:

Malaga,Roksi23- nie chce Was niepokoić ale objawy jakie Wy macie ja miałam wczoraj w nocy i później cały dzień liczyłam skurcze były regularne ale do tego wymioty i biegunka całą noc to grypa żołądkowa koszmar!:baffled: Na szczęście dzis już czuję się dobrze jakby wczorajszego dnia nie było.

reklama
A ja po wczorajszym dniu jakbym się na nowo narodziła nastawiłam drugą pralkę prania, posprzątałam bo wczoraj to tylko leżałam a mój syn zrobił pobojowisko ale nawet nie miałam siły na niego krzyczeć robił co chciał.

Do góry