reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Mi sie też wydaję, pogoda do bani to i my się tak czujemy.

Ja też mam dzisiaj wizytę, ale po niej mam zamiar już rodzić.:-p Bo do dzisiaj sobie ustawiłam taki deadline chodzenia w ciąży, że nie mogę się do tego dnia rozdwoić, a potem już jak najbardziej. ;-) :laugh2:

reklama
Oj, mnie też ciągnie, poza tym mały się bardzo intensywnie pcha na szyjkę :baffled: Kłuje, do tego ledwo chodzę, tak mnie krocze, pachwiny bolą :sick: Wogóle synuś jest bardzo ruchliwy - całą noc nie spałam.. Niuniuś za to pospał z rana i teraz dalej dokazuje :tak:

Ja miałam w planach chodzić (bo przecież w końcu mogę), a jakoś nie mam siły. Widzę, że jakies leniwe sie zrobiłyśmy na koniec:tak: To ostatnie chwile by sobie wypocząć. Dajcie znac dziewczyny co lekarze mówią:tak:
A Miloku to dziś wraca czy znowu dłuższa wizyta?

Mam tak samo... Jak chodze mam wrażenie że mi brzuch chce spaść na ziemie tak ciągnie do dołu :szok:
Moja mała ma dzisiaj dzień "wzmożonej aktywności" :-D i cały czas sie przeciąga. Najgorzej jak prostuje rączki bo ja wtedy dostaje po pęcherzu :baffled:
Ne rozumiem tego...prawie nic nie jem a zgagę mam ciągle, blee :sick:
Troche sie dzisiaj przestraszyłam bo mi brzuch stwardniał kilka razy w ciągu kilki minut ale to pewnie przez to że mała sie tak rozpycha :tak:

witajcie dziewczyny

badzo bardzo dziekiuje za zyczonka i obrazeczki hihi na torta ochoty nabralam

JESTESCI NAPRAWDE KOCHANIUTKIE:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
nawiet nie wiecie jaka mi przyjemnosc sprawilyscie :-) :-) :-) :-) :-) :tak: :tak: :tak: :tak:

a ja dzisiaj znowu w szpitalu bylam caly dzien

znowu wysokie cisnienie 150/98
i chcieli mnie zaatrzymac ale ze lozek nie ma i urodzinki mam to jutro wracam na badania
zobaczymy jakie cisnienie jutro bede miala
beda mi jutro sprawdzac czy sie rozwarcie powiekszylo :dry: :dry:

magda to jak juz krazka nie masz to nastepna w kolejce jestes
potem albo moze jeszcze przed toba roksi sie zalapie:-) :tak:
a nastepna do goleni aagutek
acha zapomnialam o terminowych krojonych ;-) :-)

ja tez moge ponarzekac na bolace wszystko i koszmarne opuchniecia
jeszcze czegos takiego nie widzilam u nikogo :szok: :szok: :szok:
dziewczynki trzymajmy sie juz niedlugo:tak:

reklama
roksi pewnie juz tobie niewiarygodnie ciezko bo mi tez , szczegolnie z tymi opuchnieciami ale pamietaj ze zawsze w brzuszku dziecia najlepiej

juz chwila moment i bedziesz rozdwojona:tak: :-)

Do góry