reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Cześć Agutek :-) Wstałam dziś z przeświadczeniem, że zaczęłaś rodzić :szok: :-D Szykuj się ;-) :-D

O matko :szok:
No mała zaczęła wczoraj po moich dołkach się pchać na dół i ledwo łaziłam wczoraj, ale to jeszcze chyba nie to ;-) Chociaż mam koleżankę, która m również dzisiaj urodziny i od kilku miesięcy mi powtarza, że właśnie dzisiaj urodzę....Póki co cisza :-D

reklama
MILOKU ŻYCZĘ CI PIĘKNEGO MACIERZYŃSTWA!!!
NO I MOZE NIESPODZIANKI W DNIU URODZIN!!!

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)​

Dzięki dziewczyny:-)

Od kilku godzin nie mam krążka i mam wrażenie, że szyjka mi sie rozwiera:eek: , ciągnie mnie bardziej niż wczesniej:eek: i dziwnie jest ogólnie:eek:
Brzuch mi sie stawia dość często:eek:. Nie oszczędzam się bo mając tą bakterie wolę mieć syneczka przy sobie wcześniej no i ciekawe ile to jeszcze potrwa:confused:
A Wy jak sie dziś czujecie?

Ano pusto:dry:

A ja zamiast rodzić albo przynajmniej leżeć na patologii pojechałam z mężem do kawiarenki na ucztę i od razu humorek mi się poprawił:tak: :-)

Słuchajcie, jak mnie tak ciągnie w podbrzuszu ze mi oczy na wierzch wychodzą :szok: to myslicie że mogę no- spe zażyć - czy mam przeczekac ten ból poprostu? Bo mój lekarz nie pozwala mi żadnych lekarstw, no ale czasami trzeba przymknąć jedno ucho na te zalecenia....

reklama
Nie mogę sobie znaleźć dziś miejsca. Od rana bolą mnie plecy i podbrzusze, jak @. Nie mogę patrzeć na jedzenie, od razu robi mi się niedobrze. I jeszcze ból głowy. Zastanawiam się czy nie zaczął odchodzić mi czop. To tyle z nowości :-) .

Do góry