reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Słuchajcie, jak mnie tak ciągnie w podbrzuszu ze mi oczy na wierzch wychodzą :szok: to myslicie że mogę no- spe zażyć - czy mam przeczekac ten ból poprostu? Bo mój lekarz nie pozwala mi żadnych lekarstw, no ale czasami trzeba przymknąć jedno ucho na te zalecenia....

Oczywiście, że możesz. Mi lekarz przepisywał Nospe jak twardniał mi brzuch, ale i tak jej nie brałam, bo naczytałam się w internecie, że w niektórych krajach skurcze macicy nawet w 20 tygodniu to rzecz normalna - byle nie za często. I jak widać bez leków dotrwałam do 38tc, ból dało się przeżyć.;-)

reklama
A ja dziś jakas taka senna jestem ale sennośc chyba nie jest objawem przepowiadającym poród (przynajmniej nei znalazlam jej w linku, który podała Ewa).

Wybieram się dziś do ginki o 16 ale tak szczerze to mi się nie chce z domu ruszać... tylko spać....

Dzięki dziewczyny:-)

Od kilku godzin nie mam krążka i mam wrażenie, że szyjka mi sie rozwiera:eek: , ciągnie mnie bardziej niż wczesniej:eek: i dziwnie jest ogólnie:eek:
Brzuch mi sie stawia dość często:eek:. Nie oszczędzam się bo mając tą bakterie wolę mieć syneczka przy sobie wcześniej no i ciekawe ile to jeszcze potrwa:confused:
A Wy jak sie dziś czujecie?

mi się mała pcha w krocze, że momentami nie mogę z bólu :baffled:
dzisiaj idę na wizytę do lekarki zobaczymy co mi powie :happy:

Słuchajcie, jak mnie tak ciągnie w podbrzuszu ze mi oczy na wierzch wychodzą :szok: to myslicie że mogę no- spe zażyć - czy mam przeczekac ten ból poprostu? Bo mój lekarz nie pozwala mi żadnych lekarstw, no ale czasami trzeba przymknąć jedno ucho na te zalecenia....

oczywiście, możesz :tak: jeśli są to skurcze porodowe to no-spa ich nie powstrzyma, a jeśli nie to przyniesie ci ulgę... :-) po co się męczyć, szczególnie jeśli całą ciążę nic nie brałaś to na pewno ta jedna tabletka ci nie zaszkodzi ;-)

Wiecie ja też jestem dzisiaj mułowata - głowę mam jak z waty :baffled:
Może ciśnienie jest do d***?
A może wszystkie będziemy rodzić? :laugh2:

reklama
Wiecie ja też jestem dzisiaj mułowata - głowę mam jak z waty :baffled:
Może ciśnienie jest do d***?
A może wszystkie będziemy rodzić? :laugh2:

Agutek!!! Ty może nie kracz z tym zbiorowym rodzeniem :-D . Ja mam zamiar dzis po wizycie do domu wrócic i obiad zjeść , postny bo postny ale OBIAD ;-) . A jak mnie do szpitala wyślą to przez parę dni normalnego jedzenia nie zobaczę ;-) .

Ja stawiam na to, ze ta nasza mułowatość to sprawka cisnienia :tak:

Do góry