reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

to dobrze że z miloku wszystko dobrze:tak: ja wczoraj ok północy miałam dwa skucze ale takie lekkie:tak: po skurczu odrazu ból kręgosłupa:wściekła/y: z mężem przegadaliśmy do 2 w nocy:szok: bo jakoś obydwoje zapadliśmy w bezsenność ciążową:laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama
Ejże Marcówki, co Wy takie niecierpliwe z tym rozdwajaniem :-D ?? Toż to połowa lutego dopiero (no może ciut więcej bo to w końcu najkrótszy miesiąc).

Miloku się zapozna od środka ze szpitalem. W końcu się przejęli tym Jej ciśnieniem. I dobrze.

Agutek, piszesz, ze pełnia 4 marca... hmmm.. to już wtedy na bank trzeba będzie "rozdwojony" wątek otworzyć :tak: .

A w ogóle to ja dzis mialam spanie, że ho ho :-D . I nawet już we śnie z wózkiem i dizeckiem chodizłam ale to był chyba brat a nie syn :-) .

A ja w nocy miałam skórcze bo zegarek nie zadzwonił i nie wzięłam leków w porę. Kurczę jak je w środę odstawię to będzie masakra:no: Może od razu urodzę:szok: :szok: :szok:

ups nie ten wątek

Pozdrowienia dla Miloku:yes:

Malaga no i sama powiedz - czy ta natura jest sprawiedliwa :-D ?? Nie dosyć, że Ci tylko brzuch w ciąży urósł to jeszcze wciagnęłaś tyle pączków!!! ;-) Ja bym chyba zaraz te pączki poczuła w obwodzie ;-).

Aaaaaaaaaaaaa MALAGA!! Ty już za tydzień masz TEN DZIEŃ!!!!!
hehe, zważą mnie 22 lutego i okaże się, że przydała by się waga towarowa :-p :-D :-D Założę się, że przybyło mi ze 2-3 kilo od ostatniej wizyty :tak: No i nie tylko brzuch mi urósł.. Dupka troszkę też i uda :tak: No i cyce strasznie :szok:

Dziś dołożyłam dwa pączki i kilka faworków :szok: Dobrze, że już niewiele zostało :-D :-D :-D

Wiem, debiutantko - za tydzień :szok: Mam przeczucie jednak, że nie będę pierwsza ;-) :-D

Ejże Marcówki, co Wy takie niecierpliwe z tym rozdwajaniem :-D ?? Toż to połowa lutego dopiero (no może ciut więcej bo to w końcu najkrótszy miesiąc).

Bo na niektóre z nas już czas :laugh2: :laugh2:

No cóż... 8 :szok: Kto da więcej?? :-D

Ja nadal żadnego. Stoją na stole i się na mnie patrzą, a ja ciągle nie mam na nie ochoty :eek: Ale chyba na jednego dzisiaj sobie pozwolę...może jednak troszkę później :-p

Ja uwielbiam pączki :tak: Wogóle jestem słodkolubna, choć w ciąży mi się zmieniło i już tak nie wcinam słodkiego, jak wcześniej.. Ale na pączki ochota mi nie przeszła, ani trochę :-D

Słuchajcie, lutówki zaczęły sie rozdwajać "dopiero" 26 stycznia, więc nam jeszcze trochę czasu zostaje :-) Poza tym jest kolejka - jak w PRL-u, najpierw Malaga a potem my ruszamy. I proszę dotrzymywać terminów, zeby nie było że Marcówki sie pchaja przed szereg :laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama
Chętnie bym pochłonęła pączusia ale już nie ma:no:
Na szczęście mąż mi kupił moje ulubione francuskie ciacho - muszę sobie tylko kawunię inkę zrobić i do dzieła....

8 pączków jednego dnia:szok: raczej nie dałabym rady:szok: gratuluje;-)

Do góry