reklama
debiutantka
Marcówka 2007
Ejże Marcówki, co Wy takie niecierpliwe z tym rozdwajaniem ?? Toż to połowa lutego dopiero (no może ciut więcej bo to w końcu najkrótszy miesiąc).
Miloku się zapozna od środka ze szpitalem. W końcu się przejęli tym Jej ciśnieniem. I dobrze.
Agutek, piszesz, ze pełnia 4 marca... hmmm.. to już wtedy na bank trzeba będzie "rozdwojony" wątek otworzyć .
A w ogóle to ja dzis mialam spanie, że ho ho . I nawet już we śnie z wózkiem i dizeckiem chodizłam ale to był chyba brat a nie syn :-) .
Miloku się zapozna od środka ze szpitalem. W końcu się przejęli tym Jej ciśnieniem. I dobrze.
Agutek, piszesz, ze pełnia 4 marca... hmmm.. to już wtedy na bank trzeba będzie "rozdwojony" wątek otworzyć .
A w ogóle to ja dzis mialam spanie, że ho ho . I nawet już we śnie z wózkiem i dizeckiem chodizłam ale to był chyba brat a nie syn :-) .
malaga
Fanka BB :)
No cóż... 8 Kto da więcej??U mnie skończyło sie tylko na jednym.....
Dokładnie Pozdrówcie dziewczyny milokuDziewczyny, które mają kontakt sms-owy z miloku - pozdrówcie ją Dobrze, że zostawili ją na obserwacji, lepiej być nadgorliwym niż czegoś potem żałować. Z tym nie ma żartów.
debiutantka
Marcówka 2007
No cóż... 8 Kto da więcej??
Malaga no i sama powiedz - czy ta natura jest sprawiedliwa ?? Nie dosyć, że Ci tylko brzuch w ciąży urósł to jeszcze wciagnęłaś tyle pączków!!! ;-) Ja bym chyba zaraz te pączki poczuła w obwodzie ;-).
Aaaaaaaaaaaaa MALAGA!! Ty już za tydzień masz TEN DZIEŃ!!!!!
malaga
Fanka BB :)
hehe, zważą mnie 22 lutego i okaże się, że przydała by się waga towarowa Założę się, że przybyło mi ze 2-3 kilo od ostatniej wizyty No i nie tylko brzuch mi urósł.. Dupka troszkę też i uda No i cyce strasznieMalaga no i sama powiedz - czy ta natura jest sprawiedliwa ?? Nie dosyć, że Ci tylko brzuch w ciąży urósł to jeszcze wciagnęłaś tyle pączków!!! ;-) Ja bym chyba zaraz te pączki poczuła w obwodzie ;-).
Aaaaaaaaaaaaa MALAGA!! Ty już za tydzień masz TEN DZIEŃ!!!!!
Dziś dołożyłam dwa pączki i kilka faworków Dobrze, że już niewiele zostało
Wiem, debiutantko - za tydzień Mam przeczucie jednak, że nie będę pierwsza ;-)
A
Agutek
Gość
Ejże Marcówki, co Wy takie niecierpliwe z tym rozdwajaniem ?? Toż to połowa lutego dopiero (no może ciut więcej bo to w końcu najkrótszy miesiąc).
Bo na niektóre z nas już czas
No cóż... 8 Kto da więcej??
Ja nadal żadnego. Stoją na stole i się na mnie patrzą, a ja ciągle nie mam na nie ochoty Ale chyba na jednego dzisiaj sobie pozwolę...może jednak troszkę później
Słuchajcie, lutówki zaczęły sie rozdwajać "dopiero" 26 stycznia, więc nam jeszcze trochę czasu zostaje :-) Poza tym jest kolejka - jak w PRL-u, najpierw Malaga a potem my ruszamy. I proszę dotrzymywać terminów, zeby nie było że Marcówki sie pchaja przed szereg
reklama
Chętnie bym pochłonęła pączusia ale już nie ma
Na szczęście mąż mi kupił moje ulubione francuskie ciacho - muszę sobie tylko kawunię inkę zrobić i do dzieła....
8 pączków jednego dnia raczej nie dałabym rady gratuluje;-)
Na szczęście mąż mi kupił moje ulubione francuskie ciacho - muszę sobie tylko kawunię inkę zrobić i do dzieła....
8 pączków jednego dnia raczej nie dałabym rady gratuluje;-)