reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
dostałam smsa od Miloku :tak:
otóż...
Miloku napisała....
że....

:-D:-D:-D

co ciśnienie podskakuje ??? :-D

No bo jak już wcześniej pisałam...
dzwoniłam do Mileny....
czyli Miloku :-D

i ona nie odbierała telefonu....
i myślałam, że coś.....

chyba każda z nas myślała, że coś, nie ? :-D

no dobra

Milena napisała, że pisze do mnie spod kołderki :-D
bo nie może tam pisać
tj w szpitalu

i że się strasznie nudzi i liczy na to, że jutro wyjdzie do domu.

Nic więcej nie wiem oprócz tego, ze nadal jest w dwupaku :eek::-D:-D

:-D:-Dtez do niej napisalam, chyba kollo 18, dopiero niedawno odpisala, wiec siedzialam w niepewnosci...;-)
powiedziala, ze zatrzymali ja w szpitalu i pytala sie, czy ktoras sie juz rozsypala:laugh2::laugh2::laugh2:

a w ogole to jakos tak mi sie zdaje, ze dzisiaj w nocy moze ktoras z was...;-)
nie wiem, pelnia dzisiaj jest, czy co, bo ja jakies takie napiecie czuje, energia mnie rozpiera...:-Dno to ktora na ochotnika?;-)

a jezeli chodzi o paczki to stanelo na 4:-)

oo nawet nie wiedzialam ze wczoraj pelnia byla
czuje sie nienajlepiej od prau dni, wczoraj bylo apogeum
myslalam ze wykorkuje
uczucie takie miedzy omdleniem a wymiotemi i tak caly dzien
mialyscie tez tak?

reklama
a w ogole to jakos tak mi sie zdaje, ze dzisiaj w nocy moze ktoras z was...;-)
nie wiem, pelnia dzisiaj jest, czy co, bo ja jakies takie napiecie czuje, energia mnie rozpiera...:-Dno to ktora na ochotnika?;-)

a jezeli chodzi o paczki to stanelo na 4:-)

Hehe, nie było pełni :laugh2:
Ostatnia była 2 lutego, a następna jest dopiero 4 marca.
Co do porodu mojej córce jakoś się nie spieszy, ale może któraś jednak??

Ja wczoraj byłam też jakaś poddenerwowana, a koło 22 mój organizm wpadł na rewelacyjny pomysł przeczyszczenia się :baffled: Siedziałam pół godziny na klopiku i myślałam, że umrę z bólu :szok:
Matko...jeszcze trochę.

Dziewczyny, które mają kontakt sms-owy z miloku - pozdrówcie ją :tak: Dobrze, że zostawili ją na obserwacji, lepiej być nadgorliwym niż czegoś potem żałować. Z tym nie ma żartów.

Do góry