reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

nie ma co sie wstydzić
pewnie to wina pogody bo większość z nas sie tak dzisiaj czuje :baffled:
ja to bym najchętniej spała cały dzień, całe szczęście że nie musze np. iść do pracy:szok:
poza tym jesteśmy coooraz cięężżższe :huh::baffled::tak:
no właśnie to to uczucie ociężałości tak działa na nas:baffled:
ale już niedługo:szok: :-D

reklama
ja od kilku dni mam problem ze stopami:baffled: tzn. nie zakładam skarpetek bo uciskają mnie te gumy i puchną mi kostki:-( więc jak chodzę w kapciach bez skarpetek to strasznie mi sie poca stopy:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: tak jakbym tych kapci nie ściągała przez tydzień:szok: jak chodzę w japonkach to strasznie marzną mi stopy są lodowate:wściekła/y:
Mam to samo, roksi, tyle, że już od dłuższego czasu :baffled:

A mi w ciąży jest gorąco!! Zawsze chodziłam boso i teraz też jest mi tak najwygodniej, a stopy i tak mam cały czas gorące. No i odkąd jestem w ciąży kąpię się w letniej wodzie, bo ciepła mnie parzy:baffled: . Mąż się śmieje, że będziemy mieli zdrową córeczkę, już zahartowaną.:tak:

też sobie ponarzekam;-)
do szału mnie już doprowadza swędzenie brzucha...:baffled:
nic mi nie pomaga, a jeśli pomaga to na chwile:baffled: staram sie nie drapać ale to trudne:szok:
roksi, Malaga - mam to samo. :tak:Kupiłam sobie kilka par skarpetek bezuciskowych bo starych nie mogłam nawet wcisnąć na nogę :szok:
Miloku odpoczywaj, ale odezwij sie od czasu do czasu bo sie martwimy :baffled:

Justine ja proponuję odkryć brzucholek
czy swędzi Ciebie też jak masz goły :confused:

no widzicie miałam się wyspać ale zabrałam się za gary itp i o !
prawie północ :wściekła/y::baffled:

dobra ide spac,

spokojnej nocki :happy:

wiecie co mi ostatnio przeszkadza w spaniu - cholernie swędzący brzuch :sick: chyba się zadrapię na śmierć, a oliwki, balsamy nic mi nie dają :no: :eek:

reklama
Do góry