reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
dziewczyny.... niech juz któraś urodzi, bo sie nudno robi na marcu :eek::-D

najlepiej jakby to była któraś blisko terminu ;-)

pooglądało by się zdjęcia szczęśliwych rodziców z maleństwem i pozachwycało by się troszkę :happy::happy::happy:

Hhehe Melanie, to może daj nam przykład :-D .
W sumie już pomału większośc z nas osiągnie "magiczny" 37 tydzień i zrobi się "bezpiecznie". Pewnie jak się zaczniemy rozdwajać to hurtem ;-)

Hhehe Melanie, to może daj nam przykład :-D .
W sumie już pomału większośc z nas osiągnie "magiczny" 37 tydzień i zrobi się "bezpiecznie". Pewnie jak się zaczniemy rozdwajać to hurtem ;-)

Ja się tam umówiłam z córcią, że posiedzi jeszcze przynajmniej tydzień - tak do 38 tygodnia ciąży :-p
Ale mam przeczucie, że zacznie się u nas na "marcówkach" lada dzien dziać :yes:

Ja się tam umówiłam z córcią, że posiedzi jeszcze przynajmniej tydzień - tak do 38 tygodnia ciąży :-p
Ale mam przeczucie, że zacznie się u nas na "marcówkach" lada dzien dziać :yes:

Agutek, ja tez Młodego poprosiłam, żeby poczekał tak ze 2 tyg. jeszcze ale kto go tam wie czy posłuszny będzie :-D .
A mam podobne obawy do Malagi bo też mam "planowe CC" i boję się, że zacznę wcześniej.... Ale tak coś czuję, że za tydzień lekarka mi już poda termin kiedy mam iść do szpitala.... Cholerka jak ten czas pomyka....a Młody chyba też się niecierpliwi bo ostatnio nie ma dnia żeby mi nie naciskał w dole. Może chce kości rozprostować a ma już przyciasno...

no właśnie też mam takie przeczucie:tak: czekam tylko jak przeczytam że pierwsza marcówka już urodziła:tak: ja uciekam się szykować bo mam usg dziesiaj ale późno:-)

Wystarczy, że któraś zniknie z forum na dzień, dwa i ..... to będzie znak, że się zaczęło.:baffled: Miloku to pewnie obserwują, zaraz wróci i zda nam relację:tak:

Agutek - nie ma znieczulenia?:dry: To będziesz twardzielką bez wyboru:happy: Ale są przecież jeszcze inne metody, jakieś głupie Jaśki itp:tak:

w takim razie ja jeszcze nie rodze, bo sily na ordzenie brak :dry:;-)
jutro lece do midwife na ostatnia albo przedostatnia wizyte :happy:

Ja sie boje kłucia :szok: i nie poprosze o zzo, prędzej zemdleje z bólu (to możliwe?)
Trzymam kciuki za Miloku
kurka....znowu mam skucz.:wściekła/y: Was też boli brzuch przy napinaniu? :confused:bo mnie tak, dobrze że to trwa jakieś 30 sekund i nie dłużej:baffled:

reklama
Mnie raczej nie boli przy napinaniu a czasem dopóki go nie "pomacam" to nawet nie wiem, że jest napięty. Czasem to chyba jest napięty od wypychania się Młodego. Może powinnam sobie zapisywać te okresy twardnienia....? Wiem, że dziewczyny w szpitalu, te krótko przed terminem, musiały sobie zapisywać te skurcze.

Do góry