reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Mnie od południa gania na kibelek, przy czym boli mnie brzuch strasznie :baffled: Ale myślę, że to wina jabłuszka, które dzisiaj zjadłam, że to jeszcze nie oczyszczanie się organizmu przed godziną W.
Czuję się fatalnie :sick:

reklama
Witajcie marcowe mamy... gratuluje wam, ze przybylyscie juz znaczna czesc "drogi" i coraz blizej do waszego spotkania z malenstwem:-) ja mam dopiero termin na wrzesien..dlatego bardzo chcialabym was wszystkie prosic o rade... przede wszytskim nie mam pojecia czego absolutnie mam NIE JESC, co moze zaszkodzic mojej kruszynce? jest tak wiele odpowiedzi w prasie, czesto sprzecznych na ten temat. prosze doradzcie... juz macie spore doswiadczenie.

Pozdrawiam cieplo- Magdaaa

Witajcie marcowe mamy... gratuluje wam, ze przybylyscie juz znaczna czesc "drogi" i coraz blizej do waszego spotkania z malenstwem:-) ja mam dopiero termin na wrzesien..dlatego bardzo chcialabym was wszystkie prosic o rade... przede wszytskim nie mam pojecia czego absolutnie mam NIE JESC, co moze zaszkodzic mojej kruszynce? jest tak wiele odpowiedzi w prasie, czesto sprzecznych na ten temat. prosze doradzcie... juz macie spore doswiadczenie.

Pozdrawiam cieplo- Magdaaa

Magdaaa, witaj u nas :-) Powiem Ci tak, ze trzeba mieć zdrowy rozsądek z tym co można a co nie. Jedyną rzeczą którą ja nie jem są sery pleśniowe, wątróbka i pasztet ze sklepu, ale i tak są ciężarówki które to jedzą. To chyba na intuicję trzeba, wiem na przykład ze cytrusy moga spowodować alergie u dzieci, ale my marcówki wcinamy owoce cytrusowe....Napewno nie jedz czegoś od czego Cię odrzuca...
Pozdrawiam :-)

Magdaaa - moja lekarka powiedziała, żebym jadła to, na co mam ochotę :happy: No i jem :-D
Myślę, że wszystko można, byle z umiarem, zwłaszcza niektóre rzeczy :tak: Wystrzegać się należy niedogotowanego, niedosmażonego mięsa, wszystkiego nieświeżego, dużej ilości kawy :happy:

Cześć.Mam do Was pytanie...Od paru dni dziwnie sie czuje,jestem słaba,senna,mam coraz mocniejsze bole podbrzusza i kregosłupa:dry: .A co mnie tak naprawde niepokoi to dziwne kłucia w kroczu:eek: hmm...moze któras z Was wie co to.Z góry dziekuje:-)

Avacanda, spróbuj częściej odpoczywać, na ból brzuszka nospa (na tym etapie to najprawdopodobniej bóle przepowiadające) a gdyby nie pomogło to dzwoń do lekarza. Jak widzisz My wszystkie borykamy się z podobnymi dolegliwościami ale widzę, że doszedł jeszcze KIBELEK:eek: Agutek - po co pestki wcinałaś:laugh2: A tak na poważnie - jak się czujesz, minęło?

dokladnie,ciaza to nie choroba a jesc same"zdrowe"rzeczy przez ok40tygodni to .... :( umiar i rozsadek jak powiedzialy kolezanki!

yyyyyyy :eek: myślę, że to jest ciąża :tak::-D;-)

ja ostatnio mam to samo i stąd moje odkrywcze stwierdzenie :eek::-)

reklama
Do góry