reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Malaga, tydzień szybko zleci i już niedługo wszystko będzie jasne. Nie zamartwiaj się, lekarz chyba wie co robi! Gdyby istniało jakieś niebezpieczeństo dla Ciebie albo dzidziusia to nie czekałby tygodnia, prawda? 1800 g to niewiele, fakt. No i druga strona mnie chce napisać, żebyś skonsultowała się jeszcze z innym lekarzem, będziesz spokojniejsza. Masz taką możliwość?
Byłam z wynikami u mojej ginki, prowadzącej ciążę.. Powiedziała, że mam się nie martwić, bo nic tym nie zmienię, poza tym na tym etapie ciąży takie pomiary nie zawsze są wiarygodne.

Na kolejne, dodatkowe usg niestety funduszy brak.. :baffled: Dlatego poczekam na piątek, wtedy zrobi mi usg na lepszym sprzęcie.. no i może maluszek coś przybierze na wadze przez ten tydzień... :confused:

reklama
hej ola ja napewno z wroclawia nie jestem

mnie meczy dzisiaj zmeczenie i dalej to dretwienie bioder

ale juz napewno wiem ze to synka mojego wina
naciska mi na nerw kolo kregoslupa i stad to dertwienie nog i bioder:baffled:

ach ten synus
a i jeszcze ostro naciska na szyjke dlatego tez bol na dole brzucha a raczej broszki;-)

Miloku, Ty lepiej nie narzekaj na swojego syneczka bo jak się urodzi to Ci da popalić, zobaczysz:tak: A ja oprócz bólu w kroczu nie potrafię już normalnie się podnosić z wyrka. Ja się zwlekam z pozycji na kucaka, następnie próbuję sie wyprostować i dopiero potem moge zrobic kilka nieudolnych kroków w kierunku toalety. Już wiem mniej więcej co czuja te pokrzywione staruszki:baffled:

Ola, jest jeszcze coś takiego jak forum regionalne czy terytorialne, znajdziesz rozwijając pasek na dole. Może tam znajdziesz kogoś z Wrocławia:happy:

chodzilam, chodzilam po chalupie szukajac cos slodkiego(wiem-zgaga!)a tu moj mezu wrocil z tenisa i przywiozl mi moje ukochane MAGNUM ALMOND!mhmmmmm...........orgazmic!ooops:zawstydzona/y:

Byłam z wynikami u mojej ginki, prowadzącej ciążę.. Powiedziała, że mam się nie martwić, bo nic tym nie zmienię, poza tym na tym etapie ciąży takie pomiary nie zawsze są wiarygodne.

Na kolejne, dodatkowe usg niestety funduszy brak.. :baffled: Dlatego poczekam na piątek, wtedy zrobi mi usg na lepszym sprzęcie.. no i może maluszek coś przybierze na wadze przez ten tydzień... :confused:

Jak jesteś pod dobrą opieka to super! W takim razie odpoczywaj i już nie myśl o tym za dużo. No i jedz więcej!:-)

dziewczyny dzisiaj mam taki dzień jak te z pierwszych tygodni ciąży:eek: zasypiam na stojąco:eek: jestem zmęczona i osłabiona:eek:

hej dziewczyny

nooooooooooo, ja tez zmeczona, fakt, ze brzuchola duzego nie mam, ale za to jak moja mala na plecach woli sobie siedziec to plecy nie moje, tak bola czasmi, ze nawet z lozka nie chce mi sie podnosic ( a tu codzienne wstawanie o 7 brrrrrrrrrrr) :baffled: i spac moge co chwilke, po szkole, czyli jak wracam to kolo 1, klade sie spac na 2 h, bo nie wytrzymuje do wieczora:no:
ale juz blisko:tak: :-)
dziewczyny, cZy ktoras slyszala przesad o fakcie kreseczki na brzuchu ciezarnej, ze ona ozn podobno nienarodzona dziewczynke, a jej brak to chlopiec???????? hmmmmmmmm, troche mnie dzis to ponioslo, bo czekamy na Laure:) a ja zadnej kreski niestety nie mam:no: hmmm

reklama
hej dziewczyny

nooooooooooo, ja tez zmeczona, fakt, ze brzuchola duzego nie mam, ale za to jak moja mala na plecach woli sobie siedziec to plecy nie moje, tak bola czasmi, ze nawet z lozka nie chce mi sie podnosic ( a tu codzienne wstawanie o 7 brrrrrrrrrrr) :baffled: i spac moge co chwilke, po szkole, czyli jak wracam to kolo 1, klade sie spac na 2 h, bo nie wytrzymuje do wieczora:no:
ale juz blisko:tak: :-)
dziewczyny, cZy ktoras slyszala przesad o fakcie kreseczki na brzuchu ciezarnej, ze ona ozn podobno nienarodzona dziewczynke, a jej brak to chlopiec???????? hmmmmmmmm, troche mnie dzis to ponioslo, bo czekamy na Laure:) a ja zadnej kreski niestety nie mam:no: hmmm
no nawet nie strasz bo ja czekam na córkę tylko że nie jest jeszcze to pewne w 100%:szok: i nie mam kreski:szok:

Do góry