reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

chyba jakies leniwe dni mała:tak: ale ostatnio szaleje ostro wystawia rączkę albo nóżkę i ją głaskam a jak przestaje to zmienia pozycje i znów wystawia:-D co dziwne cały czas robi to z lewej strony:confused:

reklama
I bardzo mądrze JMM. Ja też już staram się z dystansem patrzeć na te kopniaczki i ich brak. Oj będzie nam brakowało tego uczucia w brzuszku:))

kurcze pogoda zwariowała rano podał śnieg i był mróz a teraz wszystko topniej a znając życie wieczorem pewnie ta woda zamarznie i będzie lodowisko:wściekła/y:

jaco mi sie z brzuchem dzieje

synek akrobata chyba

raz mi sie tak wypina po jednej stronie , ze druga wyglada jak nie w ciazy
a za chwile jz jest to samo po rugiej stronie
a nozki albo raczki w pachwinach czuje:tak:

boli to jak cholera:szok: :szok:
ale dzielnie znosze te jego loty

roksi jak się obudziłam to też u nas świat był biały, a teraz nie ma ani kropki śniegu na ziemi...kompletnie nic :no:
a najlepsze jest to, że nie ma też praktycznie kałuż ani chlapy - gdzie ten śnieg wsiąkł??

U mnie śnieg jeszcze leży ale jest już brzydki, mokry, fuj..... niebo też takie byle jakie. Dobrze, że nie muszę wychodzić.;-)

O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mogę uzywać Emotikonek!!!!!!!!!!! Co za niespodzianka!!!!!!!!!!! I radość!

dziewczyny jak dzisiaj wasze samopoczucie??

mnie od rana męczy zgaga, a fe :baffled:
wzięłam już rennie, na chwilę pomogła i od nowa mam właśnie jazdę :sick:
chyba pójdę coś zjeść to chociaż chwilkę poczuję się lepiej :rolleyes:

reklama
U mnie syneczek upodobał sobie lewą stronę, na prawą przerzuca czasami nóżki, ale nie często. W ogóle odkąd się dowiedziałam, że aż 4 kg przez 3 tygodnie przytyłam (czyli od wczoraj):happy: mam wrażenie, że mam w brzuszku wielkoludka. To by potwierdzał fakt, że od dłuższego czasu czuje tylko jego przeciągania się a nie akrobację.:eek: To by było!

Do góry