reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

A mnie nadal bolą krzyże i jak tak dalej pójdzie to mąż mi będzie musiał "balkonik" sprawić :/. Jutro ide do ginki (jeśli dojdę) i ciekawa jestem co mi powie.
Wolałabym już tę zgagę. Przynajmniej poruszać się można normalnie a nie jak kaleka...ech.

reklama
dla mnie migdaly sa za slabe
debiutantko mnie tez plecki nawalaja i jeszcze brzucho mnie znowu na okres boli:-(

kurde az sama na siebie jestem zla bo jak wrak czlowieka sie czuje
wszystko mnie boli

maz mi wczoraj spodnie sciagal bo ja nogi podniesc nie moglam:-( :no:

masakra
a dzisiaj jeszcze glowa mnie od rana napiep.....
juz jestem zla na te dolegliwosci:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Dziewczyny czy któraś jest zdecydowana na znieczulenie ZZO? Bo u mnie: lekarz prowadzacy - przeciwnik, położna ze szkoły rodzenia - przeciwnik, a ja coraz bardziej zwolennik :szok:

U mnie śnieg jeszcze leży ale jest już brzydki, mokry, fuj..... niebo też takie byle jakie. Dobrze, że nie muszę wychodzić.;-)

dla mnie najważniejsze jest żeby w marcu przyszła wiosna, żeby pogoda jakoś się ustabilizowała, bo nie chciałabym gnić w domku przez pogodę tylko mykać na spacerki :-)

O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mogę uzywać Emotikonek!!!!!!!!!!! Co za niespodzianka!!!!!!!!!!! I radość!

no proszę, małe a cieszy ;-) :-)

Wow obejrzałam sobie ten filmik. Niezły!

Najmniej mi się rodzenie łożyska podoba. Jedna dziewczyna ze szkoły rodz. mówiła, że od czasu jak zobaczyła łożysko to nie je wątróbki ;).

a ile cennych witaminek jest w łożysku:tak: no wiadomo że złożyska robi się kosmetyki:tak: ja chyba poproszę żeby mi walneli to łożysko na twarz:laugh2: a później na rozstępy:laugh2:

reklama
a ile cennych witaminek jest w łożysku:tak: no wiadomo że złożyska robi się kosmetyki:tak: ja chyba poproszę żeby mi walneli to łożysko na twarz:laugh2: a później na rozstępy:laugh2:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mega dobre to było :-D:-D:-D:-D:-D

a ja sie poryczałam jak się rodziło to dzieciątko....
bo mi się tak jakoś przypomniało :tak::-)

ale jak sama rodziłam to nie ryczałam :-D

Do góry