reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

no ja należę do tych mamusiek które kłada sie o 1 lu 2 w nocy a wstają o 9.30 lub 10.30 :-)
ale jutro lecę na badanka i muszę wstać o 7 z rana ....koszmarnie bede sie czuła zapewne :-(....
jutro tez mam usg :-) i bede wiedziała ile ta moja baletnica miezry i waży:-)

reklama
no to powodzenia rano i czekamy na wiesci

a tak wogule to juz leze w wyrku i zycze milych snow

jestem tak najedzona i podejrzewam ze noc bedzie ciezka;-)

ojoj Miloku, Ty to masz przesrane z tą swoją megazgagą :baffled:
Ja drzemałam dzisiaj w ciągu dnia, przysnęło mi sie chyba na 2 godzinki koło 17. Od kilku dni chce mi sie w tych godzinach spać a wieczorem nie moge :no: i nie wiem czemu.
Jak byłam w szpitalu nie mogłam zasnąć do 3 nad ranem, w dodatku leżałam na łózku, które skrzypiało przy każdym moim ruchu:baffled::szok:

justin ciezka sprawa z nia .ona jest nie reformowalna i nie wyleczalna :-( :no:

ale jak juz sie marcowki rozdwajaja to znaczy ze juz nieldugo bedziemy sie meczyly:tak:

ja w zasadzie tez w łóżeczku i jakoś mi nie wygodnie z tym laptopem :-(

a wogole to pracuje nad podpisem ....chyba męża poproszę o pomoc :-)

jak sie nie uda to jutro pomoge , bo juz zisiaj klade sie spac .
moj kompik tak mnie w nogi grezje jakbym kaloryfer sobie polorzyla, az sie nogi mi spocily:-D

dobranoc w takim razie :-) i powodzenia z podpisem

jakies pomoce jakwstawic zdjecie , suwaczek , sa na glownej strornie forum na ciza, porod , polog
wiec powodzenia:tak:

A ja mam kolejną tym razem dobrą wiadomość. Inna moja koleżanka, Marcówka zresztą, juz urodziła synka. Na razie jest w inkubatorze bo to wczesniak (miala teramin jak ja na 5 marca) ale czuje się dobrze i mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku :).

No to i marcowe terminy zaczynają "puszczać" !!!

o jeju już??
a wiadomo czemutak szybko nastąpił poród?

reklama
Witajcie w nowym tygodniu :)

Agutek, w przypadku tej koleżanki ten szybki poród wynikał chyba z tego, ze miała kiedyś operację i może macica "doszła do wniosku" że ma już dosyc i zaczeła się akcja porodowa...

Wczoraj pod wpływem tej informacji poszukalam w necie o wcześniakach i znalazłam ciekawy link:

http://www.wczesniak.pl

Do góry