reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

no i pojawily sie majowki 2007..ale ten czas leci ;D

dziewczyny jak samopoczucie? odczuwacie jakas poprawe w zwiazku z coraz bardziej zaawansowana ciaza?

reklama
:) ja czuję się świetnie, tylko kondycja już nie taka jak przed ciążą :( i dłuższe wyprawy na miasto wykańczają mnie :( ale postanowiłam chodzć na basen raz w tygodniu:) ciekawe czy po paru ruchach żabą zapał ze zmęczenia szybko minie ;D

No roksi23 podziwiam samozaparcie :)
daj znac jak ci idzie plywanie ...
u mnie kondycha padla..sapie jak parowoz nawet podczas spaceru ;D

Chyba juz sie odważę napisać, że dolegliwości początkowe poszły w las ;D
mam nadzieje, że na zawsze :p

ale leń został, nie chce mi się ćwiczyć ani chodzić na dlugie spacerki bez celu
ide jak musze
a jak nie muszę to nie idę ;D ;D ;D

ale na basenik chyba sobie polece
mam ochotę na spokony relaksik :) tylko gdzie znajdę taki pusty basen ::) ::) ::) ::)

babki chciałam Wam napisać, że w sobotę lecę juz do mojego męża do naszego nowego domu ;D ;D ;D ;D
ach ... tak bardzo chciałam, zebyśmy na roczek córki byli już razem
no i spełni się moje marzenie
16stego lecimy a 17stego córcia ma roczek :)

ale w środe robie taki mały imprez dla diadków i pradziadków
będzie fajny torcik i pewnie setki fotek - bo długo dziadki nie zobaczą wnusi na żywo.

no to swietnie.
ty bedziesz blisko meza, a corcia blisko taty :)

ja juz po weselichu..potanczylam troche az sie przestraszylam, bo kilka razy porzadnie sobie naciagnelam brzuszek, ze az mnie zabolal... ::) ale teraz juz jest ok, wiec mam nadzieje, ze i groszek dobrze sie miewa ;)

coraz lepiej sie czuje :)
po pracy oczywiscie jestem zmeczona, ale to normalne..
dokucza mi jednak bardzo kosc ogonowa i krzyze, bo 8h siedze w robocie przy kompie i nadal ciagle bola mnie brodawki :)

reklama
czesc po przerwie

wrocilam do pracy i jak wracam to padam na loze i do kompa sie nawet nie zblizam:)
widze ze sie troche pozmienialo, ktos wyjezdza kolejne fotki sie pokazuja :)
Przyzwyczailscie sie juz ze jestescie w ciazy?

Do góry