reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

no i pojawily sie majowki 2007..ale ten czas leci ;D

dziewczyny jak samopoczucie? odczuwacie jakas poprawe w zwiazku z coraz bardziej zaawansowana ciaza?

reklama
:) ja czuję się świetnie, tylko kondycja już nie taka jak przed ciążą :( i dłuższe wyprawy na miasto wykańczają mnie :( ale postanowiłam chodzć na basen raz w tygodniu:) ciekawe czy po paru ruchach żabą zapał ze zmęczenia szybko minie ;D

No roksi23 podziwiam samozaparcie :)
daj znac jak ci idzie plywanie ...
u mnie kondycha padla..sapie jak parowoz nawet podczas spaceru ;D

Chyba juz sie odważę napisać, że dolegliwości początkowe poszły w las ;D
mam nadzieje, że na zawsze :p

ale leń został, nie chce mi się ćwiczyć ani chodzić na dlugie spacerki bez celu
ide jak musze
a jak nie muszę to nie idę ;D ;D ;D

ale na basenik chyba sobie polece
mam ochotę na spokony relaksik :) tylko gdzie znajdę taki pusty basen ::) ::) ::) ::)

babki chciałam Wam napisać, że w sobotę lecę juz do mojego męża do naszego nowego domu ;D ;D ;D ;D
ach ... tak bardzo chciałam, zebyśmy na roczek córki byli już razem
no i spełni się moje marzenie
16stego lecimy a 17stego córcia ma roczek :)

ale w środe robie taki mały imprez dla diadków i pradziadków
będzie fajny torcik i pewnie setki fotek - bo długo dziadki nie zobaczą wnusi na żywo.

no to swietnie.
ty bedziesz blisko meza, a corcia blisko taty :)

ja juz po weselichu..potanczylam troche az sie przestraszylam, bo kilka razy porzadnie sobie naciagnelam brzuszek, ze az mnie zabolal... ::) ale teraz juz jest ok, wiec mam nadzieje, ze i groszek dobrze sie miewa ;)

coraz lepiej sie czuje :)
po pracy oczywiscie jestem zmeczona, ale to normalne..
dokucza mi jednak bardzo kosc ogonowa i krzyze, bo 8h siedze w robocie przy kompie i nadal ciagle bola mnie brodawki :)

reklama
czesc po przerwie

wrocilam do pracy i jak wracam to padam na loze i do kompa sie nawet nie zblizam:)
widze ze sie troche pozmienialo, ktos wyjezdza kolejne fotki sie pokazuja :)
Przyzwyczailscie sie juz ze jestescie w ciazy?

Do góry