reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

hura!! udalo mi sie zalozyc watek:))
musze poszukac jakiegos zdjecia, na ktorym nie strasze i poczekac na meza zeby mi je zalaczyl :)

reklama
A ja mam tylko do słodyczy "uprzedzenia", a dawniej się nimi obżerałam :D Generalnie raz mam lepszy, raz gorszy dzień - ale mdłości już prawie nie mam :)
Zostały wzdęcia, senność (tzn. potrzebuję dosyć dużo snu, żeby w ciągu dnia normalnie funkcjonować) :)

Senna to ja tez ciagle jestem...ale to jeszcze nie taka straszna dolegliwosci - szczegolnie jak moge sie polozyc spac..gorzej w pracy haha :laugh:

Malaga ja podobnie jak Ty - byłam słodyczolubna a teraz to tylko niektóre słodycze mi "wchodzą" i to w małych ilościach.
Mdłości też już w zasadzie przeszły a kończę 13tc czyli jak pisałyście w innym wątku to zacznie się 2 trymestr. Nawet spanie mi przeszło i spokojnie trwam do północy albo i dłużej ale za to śpie do 9 co się pewnie od poniedz. skończy bo kończy mi się L4 i trzeba będzie się przestawić niestety....

A boli Was może brzuch? Bo ja nadal co jakiś czas mam takie bóle głównie po lewej stronie. Muszę dzis zapytac lekarki co o tym myśłi bo mnie te bóle stresują choć się naczytałam,ze to się zdarza w czasie ciąży. Tylko,ze ja panikara jestem :/.

Pozdrawiam

ja to sie denerwowalam jak mnie nie bolalo, bo mi ginka powiedziala, ze mam prawidlowe bole swiadczace o roztrastaniu sie macicy..wiec jak tylko kilka dni z rzedu nic mnie nie bolalo to ja sie martwilam juz, ze dzidzius nie rosnie ;)

reklama
Do góry