reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

hura!! udalo mi sie zalozyc watek:))
musze poszukac jakiegos zdjecia, na ktorym nie strasze i poczekac na meza zeby mi je zalaczyl :)

reklama
A ja mam tylko do słodyczy "uprzedzenia", a dawniej się nimi obżerałam :D Generalnie raz mam lepszy, raz gorszy dzień - ale mdłości już prawie nie mam :)
Zostały wzdęcia, senność (tzn. potrzebuję dosyć dużo snu, żeby w ciągu dnia normalnie funkcjonować) :)

Senna to ja tez ciagle jestem...ale to jeszcze nie taka straszna dolegliwosci - szczegolnie jak moge sie polozyc spac..gorzej w pracy haha :laugh:

Malaga ja podobnie jak Ty - byłam słodyczolubna a teraz to tylko niektóre słodycze mi "wchodzą" i to w małych ilościach.
Mdłości też już w zasadzie przeszły a kończę 13tc czyli jak pisałyście w innym wątku to zacznie się 2 trymestr. Nawet spanie mi przeszło i spokojnie trwam do północy albo i dłużej ale za to śpie do 9 co się pewnie od poniedz. skończy bo kończy mi się L4 i trzeba będzie się przestawić niestety....

A boli Was może brzuch? Bo ja nadal co jakiś czas mam takie bóle głównie po lewej stronie. Muszę dzis zapytac lekarki co o tym myśłi bo mnie te bóle stresują choć się naczytałam,ze to się zdarza w czasie ciąży. Tylko,ze ja panikara jestem :/.

Pozdrawiam

ja to sie denerwowalam jak mnie nie bolalo, bo mi ginka powiedziala, ze mam prawidlowe bole swiadczace o roztrastaniu sie macicy..wiec jak tylko kilka dni z rzedu nic mnie nie bolalo to ja sie martwilam juz, ze dzidzius nie rosnie ;)

reklama
Do góry