reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

dziewczyny pojawila mi sie nowa, troche wstydliwa dolegliwosc ciazowa:szok: :szok:

sluchajcie niekt mnie lepiej nikt nie rozsmiesza bo sie posikam:szok: :baffled:
jak tylko zaczynam sie tak pozadnie smiac to musze odrazu do kibelka leciec bo nie wytrzymam i juz pare razy nie wytrzymalam i musialm sie myc i galoty zmieniac:szok: :tak: :-D :-D :-D
czytalam zeby cwiczyc ten miesien no jak on atm ten na dole i calyczas niby cwicze ale niec to nie daje :baffled:
moj lukasz sie smieje ze pampersy to my juz teraz zaczniemy kupowac:-D :-D

witaj w klubie miloku ja nawet byłam wczoraj w aptece i kupiłam specjalne wkładki dla kobiet nie trzymających moczu:laugh2: bo mam czasami wrażenie że zaraz zesikam się w majtki bo tak mi maluszek siedzi na pęcherzu:wściekła/y:

reklama
Cieszę się bo moja 3,5 letnia córeczka nawiązała w końcu kontakt z braciszkiem. Głaszcze moj brzuszek, przynosi zabawki i rozmawia z Filipkiem (jak się uprze to pewnie to imie zostanie). Mały odpowiada jej lekkim kopaniem. Słodkie, nie? Co do moich odczuć odnośnie kopania to dziwne bo to druga ciąża a ja często nie potrafię rozpoznać jaką część ciała mały wystawia, też tak macie?

ja to samo

jestem 2 raz w ciazy i nie kumam czy to kopniaki czy boksy :baffled::no::-D

:szok: :-D

mnie na szczescie jeszcze nie dopadla ta przypadlosc :-p
ale czytalam, ze to ponoc normalne i im pozniej tym gorzej, bo dzidzia mocno naciska na pecherz :baffled:

Dziewczyny błagam powiedzcie że też tak macie i że nie mam sie czym martwić.:sick::sick:
Wczoraj jak leżałam w łóżku zauważyłam że brzuch mam twardy jak kamień. Wystraszyłam sie, zmieniłam pozycje leżenia i przeszło. Trwało to kilka sekund, ale teraz cały czas denerwuje sie że skurcz wróci. Wizyte mam dopiero 7 stycznia ale jak sie to powtórzy to chyba zadzwonie do gina bo czytałam że przy skurczach łożysko grozi odklejeniem:baffled:
HELP:-(

reklama
ja też walcze z jednym zębem <też kieszonka pełna jedzenia, blee>
i wiecie co? to przechodzi i po kilkunastu dniach znowu wraca. robi sie bulwa i na nowo:eek::sick::-(
nic z tym na razie nie robie bo właśnie mi przeszło

Do góry