reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

dowiedz sie mel dokladnie w jobcenter bo wiekszosc moich kolezanek nigdy tutaj nie pracowala , wlasciwie jestem jedyna jak znam ktora tutaj pracowala, a one wszstkie cos tam dostaly.

tylko co do kwoty to ja nic nie mowie bo mi bajki takie wciskaja ze az smiac mi sie chce.
ja juz w styczniu bede okupowala job center o te wszystkie druki , bo strasznie dlugo im to idzie i maja nawet do roku opuznien
mel bardzo wazne jest zebys miala national insuranc number to bedzie latwiej.:tak:
ja juz od styczni asie tym zajme zeby kase wczesniej dostac:-)
och jak ja takich rzeczy nie lubie :baffled: :no: zawsze odwlekam na ostatnio chwile:wściekła/y:

dziekuje zlociutka za informacje :tak::elvis:

zabiore sie za to chyba juz

reklama
dziewczyny pojawila mi sie nowa, troche wstydliwa dolegliwosc ciazowa:szok: :szok:

sluchajcie niekt mnie lepiej nikt nie rozsmiesza bo sie posikam:szok: :baffled:
jak tylko zaczynam sie tak pozadnie smiac to musze odrazu do kibelka leciec bo nie wytrzymam i juz pare razy nie wytrzymalam i musialm sie myc i galoty zmieniac:szok: :tak: :-D :-D :-D
czytalam zeby cwiczyc ten miesien no jak on atm ten na dole i calyczas niby cwicze ale niec to nie daje :baffled:
moj lukasz sie smieje ze pampersy to my juz teraz zaczniemy kupowac:-D :-D

Cieszę się bo moja 3,5 letnia córeczka nawiązała w końcu kontakt z braciszkiem. Głaszcze moj brzuszek, przynosi zabawki i rozmawia z Filipkiem (jak się uprze to pewnie to imie zostanie). Mały odpowiada jej lekkim kopaniem. Słodkie, nie? Co do moich odczuć odnośnie kopania to dziwne bo to druga ciąża a ja często nie potrafię rozpoznać jaką część ciała mały wystawia, też tak macie?

nie ma sprawy mel ;-)
ja tez sie czaje zeby sie tym zajac ale tak tego nie lubie ze odwlekam i odwlekam:baffled: :dry:

Mel jak sie udala imprezka christmesowa , aniolek sie spisal?:confused:

ja wogule nie razpoznaje czesci cialka mojego szkraba:eek:
tylko widzeze cos tam wystaje ale co to:confused: :baffled: nie mam pojecia

jakas gorka;-) :tak:

3,5 roczku to juz taka mala kumata:tak: wesolo bedziesz zaraz miala:-) :-D

Malaga to co leniuchowanie na l4 rozpoczete?:tak: :-)

a masz juz do konca L4 czy na czas okreslony:confused:
ja mam teraz do konca roku i w poniedzialek ide do mid wife wypytac sie co i jak dalej, czy dalej zwolnienie czy macierzynski:tak:

a czemu z reklamacja ?

moja kieszonka powoli sie uspakaja, choc po posilku mam godzine z glowy tak mnie napiep...a
Agutek Tobie po ilu przeszlo?

tak bardzo mocno bolalo 2 dni...kolejne 2 juz lzej na tyle, ze moglam spac w nocy no ale i tak dawalo czadu...a potem juz tylko leciutko cmilo mnie przez kilka dni i w koncu przeszlo...najgorsze byly jednak tak pierwsze 4 dni :sick:

reklama
ja sie domyslam tylko dzieki temu, ze na usg widzialam jak jest ulozona i caly czas kopie w tych samych miejscach, co sugeruje mi, ze pozycji nie zmienila :happy:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry