reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Wigilijne żarełko - mniam :-D Już się nie mogę doczekać barszczu z uszkami :tak:

I tak jak miloku - nie zamierzam się oszczędzać ;-) :-D Też wcale nie jem więcej niż przed ciążą, a tyję w zastraszającym tempie.. Dlatego zamierzam w te święta jeść to na co mam ochotę i ile tylko wlezie ;-) :-D

Ja byłam właśnie na badaniu obciążenia glukozą i okazało się że mam podwyższony trochę cukietr i lekarz zalecił odrzucenie wszystkiego co słodkie...Mogę przezyc bez mięsa, ale bez słodyczy będzie trudno.
;-)
Pytanie do dziewczyn z Anglii - świeta tam czy w Polsce?

ojjjj biedna KAMILAS :-(
święta bez słodyczy :no:

będziesz musiała sie zapchac konkretami :tak:;-):-)

my tutaj ale chyba spędzimy święta podróżując po pięknych okolicach i może w niedziele zachaczymy o Londyn

My tez swieta tutaj:-(

piersze moje swite bez rodzicow calej reszty rodzinki:zawstydzona/y: :-(

Ale przezyjemy :tak: idziemy do znajomych na wigilie albo oni przyjda jeszcze nie wiemy;-)

i chyb atez sie na wycieczke do znajomy w szkocji wybiramy ,ale to zalezy ja sie bede czula i wogule jak z kas bedzie bo to kawal drogi od nas;-)

wreszcie zebrałam się i byłam u lekarza zrobił mi usg i powiedziałże będzie dziewczynka mówię Wam jak sie cieszę a przed wizytą byłam w sklepie dla dzieci i poprostu nigdzie mnie tak nie ciągnęło jak do sukieneczek i laleczek. niewiem czy to intuicja czy takie mocne pragnienie żeby miec córke??

wreszcie zebrałam się i byłam u lekarza zrobił mi usg i powiedziałże będzie dziewczynka mówię Wam jak sie cieszę a przed wizytą byłam w sklepie dla dzieci i poprostu nigdzie mnie tak nie ciągnęło jak do sukieneczek i laleczek. niewiem czy to intuicja czy takie mocne pragnienie żeby miec córke??

moja intuicja się wogóle nie sprawdziła cały czas myślałam że będzie synek a tu na usg dzidzia wygląda na córeczkę:-D

ja przez ostatnie dwa dni śpię jak drzewo kładę sie o 22 i 8 jestem wyspana jak nigdy w życiu:-D a jeszcze kilka dni temu narzekałam że spać nie mogę:szok:

dziewczyny mam pytanko czy już wam się coś ulałao z piersi:szok: bo czytałam że tak w 6 miesiącu powinna ulać się tzw. siara:confused:
mi nic nie leci:no:

reklama
Do góry