reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
jejku...wiecie jak ja dawno tak porzadnie nie sprzatalam :szok:
ostatnie kilka dni caly czas lezalam bo jakos balam sie przez te bole nadwyrezyc i chyba juz mi tak zostanie :baffled: jak sie zmecze troszke to zaraz tez dol brzucha mnie ciagnie, wiec wole nie ryzykowac :no:

Agutek - odpoczywaj jak najwięcej :tak: Mi póki co nic nie dolega, dlatego się nie oszczędzam ;-) Wczoraj np. z mężem przeszliśmy z 10 km :szok: Pod koniec myślałam, że padnę, ale jakoś doszłam do domu :-D

dzień dobry :-)
jakie plany na niedziele?

my chyba za chwilke spacerro
mysle ze w sklepach bedzie dzisiaj tłok
ale co tam - idziemy troche do ludzi :tak:

a potem standard, obiadek, drzemka córki a mamusi relaks
a potem moze jeszcze jeden spacerro
kolacja i lulu

to milo dzien sie zapowiada Mel:tak:
Ale mysle ze nie traficie na az takie tloki w sklepach jaki sa w soboty czy w piatki:eek: :-)

ja dzisiaj poobijana , ze skrecona i rozcieta noga,glowa strasznie boli i plecy, a przyczyna tago wszystkiego to to ze zachcialo mi sie zwiekszyc ogrzewanie i spadlam ze schodow:-( :zawstydzona/y:
pol nocy nie spalam a teraz ledwo siedze, ale dobrze ze nie spadlam na brzuch:happy:
ale i tak martwie sie czy nic sie brzuszkowi nie dzieje i obserwuje sie.:nerd:

moj maz mial tak przerazona mine jak mnie zobaczyl z noga zakrwawiona i wbita w drewniana polke,lezaca na schodach i nie mogaca sie ruszyc.Normalnie zbladl,ale potem jak juz mnie opatrzyl i zobaczyl ze bede zyla to zaczeli razem z siostra smiec sie ze mnie.powiedzieli ze takiego wlaniecie dawno nie slyszeli:-D
Luksz budzil sie w nocy co chwile pytac czy dobrze sie czuje,tzn czy brzucho dobrze sie czuje, bo reszta posiniaczona :zawstydzona/y: i boli jak cholera:zawstydzona/y:

nie dosc ze na brzuchu juz spac nie za wygodnie to teraz jeszcze na plecach ani na boku ni emoge bo szystko mnie :-( boli:-( :zawstydzona/y: .zostaje pozycja na stojaco:baffled: :sick:

no troszke malaga boli jak cholera , czuje jakbym miala serce na plecach w nodze i karku , no i jeszcze w glowie.:-( :zawstydzona/y: :-( Kazdy siniak mi pulsuje:zawstydzona/y:

reklama
ale to chyba nie musi co?

ja bym chyba wolala zeby mi nic nie lecialo;-)

a dziewczyny nawiazujac do piersi nasujecie sibie jakos szczoteczka albo czyms takim?

Mama mi caly czas mowi ze bol jaki sie sobie zadaje przy masowaniu jest nie porownywalny do bolu przy karmieniu. a jak sie je wzmocni to podobno mniej :tak:
Zreszta mamy tez mi to powtarzaja:tak:

Do góry