reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Jak teraz dziewczyny . bo u mnie juz milo.

choinka stoi i poprawila nastroj wszystkim domownikom:-D :-)

udzielil nam sie swiateczny nastoj:tak:
Mel jak zakupy z chrzestnym , kupilscie cos fajnego:confused:

tez mogalam sobie pocwiczyc to bym mi przeszlo i bym sie wyladowala:tak:
Nastepnym razem:-D :-D

reklama
a ja to sie teraz najadlam i chyba zaraz pekne:szok: :baffled:

zjadlam 2 magnumy a w ciagu dnia juz 4. to sie nazywa lakomstwo

Siedze teraz i ledwo dycham bo brzuch mi rozsadza

Ale najgorsze jest to ze znowu bym jadla:-p :-p
jezu kiedy ja przestane:confused: :confused:

wiecie co w te siweta to ja si edopiero bede objadac i nie patrzec ile si ewskazowka na wadze podnosi :tak: :tak:

A potem bede sie dolowac ze tyle przytylam:-D :-D :-D :-D

ale stwierdzilam ze mimo ze duzo do tej pory nie jadlam (tak samo, ale bez fast foodow i dolozylam troche wiecej owocow) a mimo wszystko tyje wiec na co mi . bede sie objadac ile dusza zapragnie:tak: :tak: ;-) ;-)

a mnie w miejscu jajników po obu stronach :baffled:
co jakis czas jak za szybko ide
albo szybciej wstane

aha, to mamy inne bole

od wczoraj wieczora tak w srodku mi napieprza jakby przy szyjce macicy...najczesciej zaczyna sie jak wlasnie nagle siade, a szczegolnie na kibelku :wściekła/y: i tak sobie pokluwa caly czas i jest cholernie nieprzyjemne, ze momentami to ujsc nie moge ani sie ruszyc z bolu...

mam nadzieje, ze to na serio nic powaznego, bo ginka, kiedy tak mnie bolalo w 16/17tc, nie dopatrzyla sie niczego :eek:

wiecie co w te siweta to ja si edopiero bede objadac i nie patrzec ile si ewskazowka na wadze podnosi :tak: :tak:

A potem bede sie dolowac ze tyle przytylam:-D :-D :-D :-D

ale stwierdzilam ze mimo ze duzo do tej pory nie jadlam (tak samo, ale bez fast foodow i dolozylam troche wiecej owocow) a mimo wszystko tyje wiec na co mi . bede sie objadac ile dusza zapragnie:tak: :tak: ;-) ;-)

no to smacznego ;-) :-D

ja jestem ciekawa czy chociaz bede miala smaka na te wigilijne zarelko :-p gorzej jak mi po glowie bedzie chodzilo zupelnie cos innego, cos czego na stole nie bedzie :szok: :-D

reklama
Do góry