reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Dziewczyny uciska Was coś pod żebrami?? Ja nie wiem czy mi ten bęben tak urósł czy co ale po lewej sttronie mnie co jakiś czas cos uciska. Wcześniej zdarzało sie tak przy leżeniu na boku a teraz to już nawet jak chodzę...

Muszę w środę spytac lekarkę czym to może być spowodowane ...

Dziewczyny:-) tak sobie czytam to co tu piszemy o tych wszystkich mamusinych pomocach i dochodze do wniosku że <my to mamy dobrze że nie żyjemy w czasach naszych babć <one nie miały nawet pralek automatycznych!!!> :szok:albo w czasach gdy same na świat przychodziłyśmy <moja mama miała bliźnięta i miała pewien problem żeby dostać np dwa wózki itp>:baffled:
Wszytko mamy w sklepach i tylko kasiorkę trzeba mieć;-):baffled::-)

aaa jeszcze chciałam Tobie powiedzieć, ze masz super awatarka
moja córka jak go widzi to dłubie mi paluszkiem po monitorze :eek:

Dzięki Mel :laugh2::zawstydzona/y:
Siedzisz razem z córcią przy kompie?:laugh2:

A'propo pampersów, mama mi ostatnio opowiadała jak sobie radziła kiedy ich nie było, opowiadała mi o tych ceratkowych majtkach itp - masakra:szok:

Siedzisz razem z córcią przy kompie?:laugh2:

no jasne :tak:
czasem jak wyjde z pokoju i zostawie właczonego laptopa na podłodze, to ona przychodzi do niego sama
sadza sobie na kolanach :eek:
i dłubie w klawiszach naśladując mamusie i tatusia

dzisiaj wydłubała literke Q i nie moge jej włożyc :zawstydzona/y:
mysle, ze jak mąz przyjdzie z pracy to sie ucieszy :eek:

a jak ja siedze przy kompie, to siada mi prawie na laptopie :eek: i patrzy co jest na monitorze
ona moze tak długo :tak:

reklama
Może Ci Dzidzia uciska na coś i to powoduje takie uczucie? :eek:Spytaj lekarza, powinno sie informować o wszystkim, zwłaszcza jeśli Cie to niepokoi i Ci przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu:tak:. Ja mówie o wszystkim, wole sto razy usłyszeć że wszystko jest ok niż coś pominąć i potem sie martwić:baffled:
Mnie dzisiaj rano złapał potworny ból w lewej pachwinie, :sick: był tak silny że nie mogłam sie w ogóle poruszyć a po chwili bolała mnie już cała lewa strona:errr::errr:
Na szczęście nie trwało to długo :huh: ale i tak powiem lekarzowi...

Do góry