reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
No wlasnie debiutantko tak jest . chetnie bym na niej boks potrenowala:-D :tak: Mimo ze nic takiego nie zrobila, no moze jedynie tyle ze jest w poblizu:szok: :baffled: :zawstydzona/y:

No niestety we mnie .A na koniec z tej zlosci sie poryczalam i juz mi dobrze:-D :-D
Czyzby humorki ciezarowy:-D :-D :-D

Dobrze ze ugryzlam sie w jezyk i jej ie przywalilam bo naprawde bym teraz tego zalowala.A tak juz spokojna ide sobie do wyrka ogladac jakis filmik:-)

Milego wieczorku dziewczyny i jak najmniej takich humorkow:tak: :tak:

miloku ostra jestes :evil: :laugh2:

mi sie w piatek cos z plomba zrobilo i tak mnie zab napiernicza :sick: a najblizszy termin do dentysty dopiero 20 grudnia....no to sie pomecze jeszcze 2 tygodnie :eek: wszystko co jem i pije sprawia, ze boli mnie okrutnie...nawet jak wciagne powietrze buzia :wściekła/y:
ale jestem zla....:growl:

A nie mozesz na pogotowie z tym isc.Napewno cie przyjma ,a tym bardziej chyba jak jest sie w ciazy.Po co sie tak dlugo meczyc.
A jak ni chcesz to kup sobie paste na wrazliwe zabki i moze na te 2 tyg pomoze:cool2:

Dzisiaj ciezko mi sie zasypialo.kurcze brzuch zaczal znowu rosnac i tak bolal jakby mni ektos rozrywal od srodka.
Efekt taki ze obudzilam sie z wiekszym bebzunkiem:tak: :-D :-)

Moj Lukasz wymyslil wczoraj nowa zabawe w zaczepianie synka.Puka mi w brzucho i czeka chwile a synek tatusiowi odpowiada.
No wiecie czasami odpuka a czasami nie,ale swietny ubaw przy tym jest.

Szczegolnie jak brzuch taki naprezony jest wieczorem to czasmi nie poczuje pukniecia ale mozna je zobaczyc jak brzuch podskoczy.Fajna sprawa:)

reklama
Do góry