reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Anija na pewno jak będziesz odpoczywać to będzie dobrze i chyba już nie ma sensu wracać do pracy... W końcu dziecko najważniejsze!!

A jeśli o laktator chodzi to już sama nie wiem czy kupic czy nie bo jak widać jednym Mamom jest potrzebny innym nie i nie wiem do których ja będę należała. Póki co nie kupuję, w końcu jeszcze 3 miesiące.

debiutantko, kupisz jak bedziesz go potrzebowac ;-)
nie ma sensu kupowac wszystko na zapas, bo moze cos sie zdarzyc...wiadomo wszystko sie moze zdarzyc, ale czy warto tak sobie tym zaprzatac glowe i czesto niepotrzebnie tylko tracic kase?
laktatorow ci u nas dostatek - bedzie potrzebny to sobie kupisz, nie bedzie - to masz stowke w kieszeni :cool2:

Mój synuś po okresie odpoczynku wrócił do dawnej aktywnosci :tak: Najbardziej się wierci, kiedy jestem w większym towarzystwie :-D Będzie z niego towarzyski chłopak :-D Poza tym późnym wieczorem jak się położę spać i rano jak wstaję mój maluszek zaczyna buszować :tak: Czyli po staremu :-D

dziewczyny od kilku nocy przed zasnieciem i za kazdym razem jak sie przebudze odczuwam uporczywy bol kosci ogonowej. nie wiece odczego to moze byc?
tez takkie bole macie?
slyszalam ze w ciazy robia sie hemoroidy ale nie wiem jak to sie objawia, wiec moze to poczatki ?

mnie boli kosc łonowa ale na wzgórku :eek:
bolała w 1 ciazy i teraz tez
ale jak!! :eek:
czasem jak stane na 1 nodze to czuje jakby mi pękła :eek::szok::-D

a hemoroidy :baffled:
tez sie z nimi zapoznałam :wściekła/y:

Melanie czyli co myslisz ze to te hemoroidy juz ise zaczynaja i to wlasnie kosc ogonowa boli.:-( :cool2:

A wzgorek jeszcze mnie nie boli ,ale ty mala i drobna jestes to pewnie sie rozszerza wszystko:nerd: :baffled:

miloku, mnie kosc ogonowa boli gdzies juz od 12 tygodnia ciazy ....
i nic nie pomaga mi na to :baffled:

sa etapy zwiekszonego bolu i momenty gdy prawie w ogole jej nie odczuwam przez kilka dni, ale niestety ciagle wraca

dzieje sie tak poniewaz wszystko tam sie zwieksza i uciska na kosc i jest to ponoc calkiem normalny ciazowy bol :sick:

reklama
Nic o tym wczesniej nie slyszalam. juz myslalam ze jakos zle sie trzymam, grbie si ejakos i to od tego.

Rozmailam wlasnie z mama i powiedzial mi zeby sie nie rozczulac bo to z dnia na dzien nowe dolegliwosci beda sie pojawialy:szok: :szok:

Do góry