debiutantka
Marcówka 2007
To ja czasowo zawieszam temat laktatora i odcinam się od netu. Życzę kolorowych snów i do jutra zapewne
.
3majcie się ciepło
3majcie się ciepło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlansie ale ile mozna czytac , siedziec na kompie albo sprzatac. juz mi to wszystko zbrzydlo. juz mam dosc ,a do konca daleko.
najdziwniejsze jest to ze ja mam co robic ,ale MI SIE NIE CHCE.
Hej dziewczyny!!!!!!!!
Ja już po wizycieZ Maleńka wszystko w porzadku:-) .A jeżeli chodzi o tą moją wydzieline,to pan doktor powiedział, ze to poprostu wydzielina ciążowa.Pytałam czemu czasem ma ona kolor żółty to powiedział, ze poprostu czasem nazbiera się więcej nabłonka i zmienia barwe.Tak samo jeżeli chodzi o to, że czasem przy wysiłku wyleci jej więcej,podobno taka jest budowa i w środeczku jak się nazbiera to przy wysiłku wylatuje.Upewnił mnie,że to napewno nie wody płodowe :-)
A ja mam pytanie do Melanie i Anija (bo to już doświadczone Mamusie). Dziś czekając na szkołę rodzenia jedna z dziewczyn spytała czy potrzebny jest laktator bo to wcale nie taki mały wydatek a niewiadomo czy się przydaje czy nie.... Powiedzialam jej, że chyba najlepiej poczekać z jego zakupem do urodzenia dziecka i wtedy się okaże czy będzie potrzebny czy nie ale sama nie wiem jak to z tym laktatorem.... Może poradzicie???
ojejMoże ja tez nie powinnam tak długo spacerować, chociaż jak przesadze to boli mnie raczej kręgosłup, ale brzuch czasami też
Powinnam powiedzieć o tym lekarzowi no nie?![]()
Chyba już jestem zmęczona, bo ciągle mnie nachodzą jakieś czarne myśli :sick: Jakieś takie depresyjne nastroje mnie ogarniają..![]()