reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Cos ty agutek, nie maja tutaj takich rzeczy.Tylko i wlacznie w polskich sklepach.
Oni maja ogorki korniszone ,ale to od naszych tez duzo odbiega , u nich poprostu to jest sam ocet bleee:baffled:

reklama
Cos ty agutek, nie maja tutaj takich rzeczy.Tylko i wlacznie w polskich sklepach.
Oni maja ogorki korniszone ,ale to od naszych tez duzo odbiega , u nich poprostu to jest sam ocet bleee:baffled:

dokładnie
kupiłam to swinstwo ostatnio, bo robiłam sałatke jarzynową
a fe !!
ocet a nie ogórki :no:

A to w tym watku bylo!:tak: Wiec mel bylas na silowni?

JA bylam wczoraj na basenie i dawalam znowu czadu,ale pani mnie troche zasmucila,bo poimformowala mnie ze na caly grudzien odkladaja zajecia.
ide jeszcze w srode i potem dopiero w styczniu:zawstydzona/y: :no: :szok: :wściekła/y: .
Nie dobrze.pomyslalm sobie ze pujde na aerobik jakis dla poczatkujacych czy dla starszych pan, ale one tez przeiz grudzien nie dzialaja.

Slabo to widze zebym sie zmobilizowala sama w domu:dry: :dry: :nerd: :nerd:

ej miloku nie smuc sie az tak ;-)
w grudniu pewnie pochlona cie swiateczne przygotowania
potem zleci szybko i za chwile bedziesz juz cwiczyc po porodzie :-p

swoja droga to nie moge sobie siebie wyobrazic juz bez brzucha :laugh2:
jak ja kiedys moglam go nie miec?? :szok: :-D

Mnie wlasnie martwi agutku to ze bede sie nudzila strasznie. sama tu bede, maz w pracy siora do polski jedzie , wiekszosc znajomych tez do polski a ci ktorzy zostja to rodzinka sie do nich zjezdza wiec nie bede sie wbijac.:baffled:

Ja to nie moge sie do niego przyzwyczaic. ciagle nie dowiezam ze on sie tak rozciaga i rozciaga i nawet nie peka(chociaz czesto mam takie wrazenie):-)

aaaa byłam :cool2:
fajnie tam jest
pocwiczyłam sobie, nie oszczedzałam się :sorry2: na miare mozliwosci ciezarówki
widok na port jachtowy i Isle of Whigt :tak:
oszkole sciany, swietny sprzęt i pozostałe wyposażenie takie jak np prostownica do włosów i toaletka w szatni :szok:

obsługa miła

jest fantastycznie :-)

jutro ide na zajecia PILATES :-) yeah !!

reklama
Do góry