reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Oj cholera zjadlo mi posta:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Pisze jeszcze raz.

Ja wlasnie takich przedluzen tutaj szukalam ,ale bez skutku wiec zamowilam sobie z polski . siora jedzie niedlugo i mi kupi:)

A staniki kupilam i to kilka bo okazja super byla.wiec sie na nie rzucilam:-D :-D :-D :-D

miloku ja dostalam do domu jakis katalog i tam byly te przedłużacze :tak:
niestety nie pamietam jak sie nazywala ta firma katalogowa
jakoś na K.. chyba

reklama
Podziwiam Cie Mel:wink: Moją siłownią są codzienne spacerki z mamusią a wieczorem z mężusiem:happy:
Ja przed ciążą nie jadłam w ogóle owoców, a teraz...dzień bez mandarynki i jabłka to dzień stracony

Jak dobrze Miloku że nie jestem w Anglii, ja sie tego roku objadłam działkowymi malinami że hej:-p:-p naprawde wszystko jest tam takie drogie??:baffled:

Malaga dobrze masz, mój pęcherz codziennie w nocy budzi mnie na siusiu:baffled:

Ja też zawsze pamietam swoje sny, wcześniej nie zawsze pamietałam
i też wszystkie są raczej absurdalne, ostatnio śniło mi sie że stałam na peronie z moją siostrą i moim lubym, nadjechał pociąg osobowy do Poznania <tylko że wyglądał jak platforma:szok:> a ja wrzuciłam na tą platformę moją torebkę i pociąg odjechał, potem płakałam że w torebce miałam komórke:shocked2: , czasami śni mi sie że już nie jestem w ciąży albo że nigdy nie byłam, ale tych snów nie lubie:baffled::baffled:
Wiec może to normalne że my - przyszłe mamy ,mamy takie dziwne sny
ciekawe co by na to powiedział Freud:laugh2::laugh2:

MEl maslo tez wpaierdzielam kilogramami i ser zolty:-p :-p :-p

A ja ide znowu na basen.

Bylam na spotkanieu z midwife i powiedziala ze mam sie nie forsowac i bez problemow bedzie dobrze . a nawet wskazane na bole i rozluznienie cialka.:tak: :tak:
Zobaczymy mel jak das zrade po pierwszych zajeciach na silowni.
pisalam kiedys ze kolezanka mi kasete przyslala z cwiczeniami dla ciezarowki i po pierwszych 15 min musialam przerwac terning bo myslalam ze zemdleje:-D :-D :-D

Justin to co zdrowe i u nas najtansze tutaj jest najdrozsze:tak: :tak: :tak:
to przykre:no: ale niestety, co zrobic

ja tutaj tez dostaje ten katalog na K..:-D :-D ,ale jakos nigdy nie mam weny zeby go przejzec od deski do deski.:tak:

jak dostane swiateczny to sie przyloze ale w razie czego zamowie w pl . one tam 3 zl kosztuja a tu pewnei wiecej:tak:

Widzę po wpisach na innych wątkach, ze niekótre marcóweczki to nocne marki :-) Ja jak wysiedze do 22 to sukces, przewaznie kłade sie do łóżeczka juz po 21 i zasypiam nie wiem kiedy :tak: ,ale za to wstaje do pracy już o 5:30 :sick: Nigdy mi sie nie chce wstać.Już tylko miesiąc i ide na L4.
A co do snów to ja mam czasem ich w ciągu jednej nocy kilka i sa tez naprawde dziwaczne.... :baffled:

Ja czasem wciąz się zastanawiam czy to jelita czy to nasza Niunia tak szaleje...Bo czasem czuję ją z boku czasem prawie jakby mi wypychała żołądek a innym razem tak wysoko :eek: i już trace orientacje...
Ale jutro na wizyte.Zobacze naszą Dzidzie na ekraniku i mam nadzieję, ze sie uspokoję, ze u niej wszystko w porządku :tak:

Nie martw sie na pewno wszystko jest ok. :tak::tak:
U mnie już nie sposób pomylić fikołków dzidzi od bulgotania w jelitach:-D. Mam bardzo silną córcie, zwłaszcza jak jest głodna:tak::tak:
Najbardziej lubie jak sie wierci bo moge przez dłuższą chwilę poczuć co "wystawia" do głaskania:happy2: ale nie lubie jak mnie kopie we flaczki :laugh2:- to boli:baffled:

dzisiaj na badaniu pigula chciala sprwdzic serducho mojego synka i przylozyla mi do brzucha ten sprzecior,a maly zaczal sie wiercic.W koncu powiedziala ze synek jest strasznie ruchliwy i skopla ja kilka razy:-) . nie mogla go zlapac , tylko mowila ze czuje jak w to miejsce gzdzie trzyma to cos uderza:-D :-D :-D :-D . on chyb nie lubi usg i tego sluchania serducha.Pania na usg tez skopal:-D :-D :-D

reklama
\Ja tez nie mam zadnego problemu z zasypianiem, tylko mam problem ze sapniem do rana. kurcze juz o 1 jestem wyspana jakby to byla 9 i mecze sie ,i wierce .Mam nadzieje ze dzisiejsza noc przespie jak dziecko.Wymeczylam sie troszke na basenie i licze na to ze bede spala cala noc:tak: :tak:

Do góry