reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Dobrze jej tak:laugh2::laugh2:;-)
może Twój synuś nie lubi być podglądany, :-D
Moja Maleńka skolei nie lubi jak np wołam tatusia żeby poczuł jak ona kopie, wtedy nagle przestaje, wstydzi sie czy jak?:happy2::laugh2:

reklama
Ja tez zemdlalam, juz drugi raz. Wyladowalam w szpitalu, ale wszystko bylo ok wiec wyszlam na wlasna prosbe. Wieczorkiem juz bylam w domu. Dzis pierwszy dzien zwolnienia a ja nie moge spac. To dopiero przewrotnosc.;-)

JustineMyMind - to bardzo czesty proceder, jak sie wola tate to dziecko grzeczne jak aniolek ;-)

Ja zauwazylam juz, ze moje dziecko ma zawsze kilka dni bardzo aktywnych, po ktorych zawsze nastepuje kilka dni spokojnych...i potem znowu powtorka. :happy:

Ja też zawsze pamietam swoje sny, wcześniej nie zawsze pamietałam
i też wszystkie są raczej absurdalne, ostatnio śniło mi sie że stałam na peronie z moją siostrą i moim lubym, nadjechał pociąg osobowy do Poznania <tylko że wyglądał jak platforma:szok:> a ja wrzuciłam na tą platformę moją torebkę i pociąg odjechał, potem płakałam że w torebce miałam komórke:shocked2: , czasami śni mi sie że już nie jestem w ciąży albo że nigdy nie byłam, ale tych snów nie lubie:baffled::baffled:
Wiec może to normalne że my - przyszłe mamy ,mamy takie dziwne sny
ciekawe co by na to powiedział Freud:laugh2::laugh2:

Mi sie dzisiaj snil pociag...z Poznania :laugh2:
tylko, ze przez remont dworca zamiast normalnego pociagu popodstawiali takie pojedyncze wagony, w ktorych jednoczesnie siedzial maszynista...one byly takie "remontowe" i byl taki tlok, ze nie moglam sie do zadnego dostac, nikt nie chcial mi ustapic miejsca siedzacego, a ja mialam ostatnie 30zl w portfelu na bilet i nie wiedzialam co zrobic..kazdy kolejny pojazd byl zaladowany, a ja chcialam wrocic tak bardzo do domu, bo zblizal sie wieczor :baffled:

A ja miałam dziś pierwszą noc gdzie sie budzilam i długo nie spałam choć mogłam przecież bo u mnie w pracy przysługuje mi caly dzień wolny na badania i nie musiałam sie rano zrywac do pracy.Ale pewnie dlatego, że dziś wizyta i już myśle co będzie...
Anija ciesze się, ze już wyszłaś ze szpitala.Odpoczywaj teraz sobie i dbaj o siebie.Bedzie dobrze!!!!!!

Ja tez zemdlalam, juz drugi raz. Wyladowalam w szpitalu, ale wszystko bylo ok wiec wyszlam na wlasna prosbe. Wieczorkiem juz bylam w domu. Dzis pierwszy dzien zwolnienia a ja nie moge spac. To dopiero przewrotnosc.;-)
Anija to dobrze ze wszystko w porzadku .
Widzisz jak to jest , jak mozesz to nie mozesz:-D :-D :-D :-D

JA spalam dzisaj jak susel,z malymi przerwami ,ale te jestem w stanie strawic:tak:

Wiem wiem , ja tez za kazdym razem jak mdlalam i ladowalam w szpitalu to po calodziennym przebadaniu wychodzialm na wlasna prosbe.zawsze jakos lepiej u siebie:tak:

z tego co zdazylam sie zorientowac to okazuje sie, ze mamy w Polsce pare specyficznych produktow, ktore u nas sa powszechnie znane i ogolnie dostepne, a za granica strasznie ciezko je dostac lub w ogole ich nie znaja :baffled:

a maja w UK nasza wspaniala kapuste kiszona i ogorki kiszone??
mowie tu o typowo angielskich sklepach :happy:

reklama
anija z omdleniami nie ma zartow
uwazaj na siebie i odpoczywaj w domciu
ani nie mysl przez ulamek sekundy o pracy - szczegolnie, ze spedzasz w niej po 12h dziennie

wykorzystaj ten czas dla siebie i malenstwa :happy:

Do góry