reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Witajcie w nowym tygodniu.

Ja mam taką propozycję związaną ze stanikami i ich obwodem - w pasmanteriach można kupić takie "przedłużacze" obwodu. Na 1 lub 2 haftki w różnych kolorach. Własciwie to są do przyszycia bo składają się z 2 części: z haczykiem i haftką ale ja mam taki patent, że je po prostu zszyłam i dopinam do stanika i już mnie nie ciśnie :). A jak wrócę do stanu poprzedniego (nie wiem czy tak będzie ...?) to po prostu przestanę używac tych "przedłużaczy".
Ale jeżeli to kwestia rosnącej miseczki to już nie ma rady i trzeba nowe kupować...

Oj cholera zjadlo mi posta:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Pisze jeszcze raz.

Ja wlasnie takich przedluzen tutaj szukalam ,ale bez skutku wiec zamowilam sobie z polski . siora jedzie niedlugo i mi kupi:)

A staniki kupilam i to kilka bo okazja super byla.wiec sie na nie rzucilam:-D :-D :-D :-D

Ja to na poczatku owoce wcinalam , i majatek wydawalam bo tutaj garstaka mailn 2 f kosztowala . co mi po takiej garstece musialam sobie ze 3 kupic i porzeczki i sliwki . oj im kwasniejszy owoc tym lepszy:tak: :tak:

Teraz za to mam ochote na tluste. np wczoraj poszla spac myslac o tlustych tostach , w nocy glodna bylam i snila mi sie golonka , ale taki sam tluszcz. normalnie bym ten tluszcz wywalila ,ale teraz slinka mi leci na sama mysl:-D :-D :-D :-D :-D
No nic bede tluscioszkiem:-) :-)

widzialam wlasnie debiutatantko takie przedluzacze i to fajna sprawa, tylko u mnie mieseczka minimalnie wieksza tez by sie juz chyba przydala, bo na cyckach mam odbity zawsze pieknie wzorek stanika :dry: :laugh2:

Do wizyty to ono jeszcze 10 razy sie przefikolkuje.:tak: :tak: :tak:

Odczuwam ostattnio duzy wrost aktywnosci mojego synusia:-) :-) ,nawet siora zauwarzyla siedzac z boku jak mi przuch przez koszulke skacze.:-D :-D

Noc bezsenna:szok: :wściekła/y: :no:
JAk to jest .Zasypiam nieprzytomna o 11. A o 1 juz nie spie i tak do 6 . potem znowu zasypiam i o 9 wstaje.Moze przez ta golonke co mi sie snila to spac nie moglam:-D :-D :-D

Ja tam nie mam problemów z zasypianiem :happy: Pracuję, roboty zawsze sporo, więc wieczorami zmęczona jestem i padam po prostu.. Zasypiam w parę minut :happy: Już się nawet na siku nie budzę :happy:

reklama
Miloku doskonale wiem co czujesz

juz kiedys pisalam
ze zjadlam caly tłuszcz z blachy jak pieklismy kure :eek:
i teraz tez bym zjadla
ale nie mam :no:
i maslo jem hurtowo
a wczesniej prawie nie kupowalam masla

...a jutro....

ZACZYNAM TRENINGI NA SILOWNI !!!! :tak::tak::tak:
na 9.00 Paris do przedszkola a mamunia na siłke :cool2:

Do góry