reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Ze mnie sie w domu śmieją że jem dwie kolacje:eek: a ja im wtedy mówie że jedna (ta pierwsza) jest dla mnie (bo bardziej obfita) a druga jest dla Małej:laugh2::laugh2:
Dzisiaj przeczytałam że niedługo zaczne tyć około pół kilo na tydzień czy jakoś tak, :szok::szok::szok: Jezu nie chce nawet liczyć ile będę ważyć pod koniec ciąży:no: a byłam taka szczuplutka:tak::tak::-(

reklama
Mi tez sie ciezko oddycha ostatnio, ale to nie tylko w pozycji lezacej ,ale nawet na stojaco.:baffled: :baffled:

jutin ja tez na zwolnieniu juz 4 miesiac i do koca bede. nie wracam juz do pracy . ja nie poszlam bo mdlalam w pracy i pogotowie wzywali 2 razy do mnie i juz mnie tam nie chceili:tak: A mi z tym bardzo dobrze:tak: :-D

Miloku ja też mdlałam i też było w pracy pogotowie (ale szef miał mine jak padłam jak betka - nie widziałam ale mi opowiadali:-D:-D)
Tylko że ja najpierw musiałam zmienić lekarza prow. bo mi babka nie chciała dać zwolnienia więc poszłam do faceta i on mi ulżył:happy::happy:
i też nie zamierzam wracać bo i po co, z resztą moje plecy mi odmawiają posłuszeństwa nawet w domciu :-(

dziewczyny a jak tam sny w ciąży:confused: bo ja mam jakis nienormalne:no: wczoraj śniło mi się że moja teściowa wyciągała ze skrzynki na listy płody:szok: a dzisiaj chodziłam po cmentarzu:szok: :szok: najlepsze jest to że zawsze pamiętam dokładnie co mi się śni:wściekła/y:

Ja tez co dziwne pamietam swoje sny.
nigdy tak nie mialam.
Ale cale szczescie pamietam tylko te fajne , a te koszmary dziwne jakos mi uciekaja:tak: :tak:
Mi sie sni moj synus ostatnio coraz czesciej . ale juz taki 2 latka i czesto sie z nim w cos bawie. to chyba ujawnia sie w snach moja schiza.Tzn ze nie bede umiala sie chlopcem zajac i znim bawic samochodami.:baffled:

moj maz zrobil koło 18- 19 zapiekany makaron z miesem i innymi bajerami
nie bede pisala, zeby Was nie drażnic :eek::-D

a ja juz od tej pory zjadłam jabłko i przez Miloku mam ochote na kebaba

aaaa zapomnialam napisac, ze zjadlam ogroooooomna porcje :-D

reklama
Do góry