reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O porodach...

Milutku bardzo chętnie z listy skorzystam, bo nie mam jeszcze :-)
A jeśli chodzi o szpital to przy okazji pozwiedzam oddział, bo jeszcze się nie wybrałam, jakoś tak unikam tej wycieczki ;-) ostatnio kuzynka męża urodziła i chciał iść do szpitala ale się broniłam, i byliśmy dopiero jak do domu wróciła .....
Jak pomyślę, że ten czas tak ucieka ......... z jednej strony już nie mogę się doczekać, żeby synusia przytulić, a z drugiej - STRACH

reklama
Mami- prześlij mi na PW adres email to Ci prześle fotkę z Wyspiańskiego:):) a jeśli jesteś zainteresowana to jest coś takiego jak trakt porodowy z możliwością obejrzenia porodówki i oddziału. Moja kumpela tak sobie poszła i wtedy tez ta fotkę pstrykła.

O rety Milusia to tylko miesiąc ło matko ja puki co w mojej torbie do szpitala mam prezenty pod choinke :) no i niedawno ją rozpakowywałam więc chyba sie jeszcze nie spieszy tym bardziej że u mnie też raczej cc więc bede wiedziała kiedy mam sie spakować

Jak bedziecie rodzily, same czy z facetami? Czy pozwolicie robic zdjecia?
Dzis rozmawialam z kolezankami i zaczely temat o zdjeciach z porodowki i rowniez o filmikach. Noz kuxwa, niech mi tylko M wyciagnie aparat jak sie bede pocic! W ogole dobrze, ze bede mogla miec makijaz ;) bo bez fluidu ja sie nie pokazuje nawet sobie :p no, a zdjecie pozwole zrobic tylko Malemu tak zeby mnie nie bylo widac. A juz za zdjecie rodzacego sie dzidziola to zabije! a maz kolezanki powysylal filmy z porodowki rodzinie! pomyslowe te chlopy. Ja rozumiem, ze toto dumne ze ojcem zostanie, no ale bez przesady

:D moja koleżanka zamieściła zdjęcia z porodówki na nk ... niby cud natury ale co w tym pięknego kobieta z oświetloniem między nogami z wykrzywiona twarza spocona i tylko główke widać... jak zobaczyłam tą fote to padłam normalnie .... :| :szok:

Ja juz raz rodziłam z męzem i teraz tez bym chciała ale jak to bedzie zobaczymy bo nasza sytuacja sie troszke zmieniła natomiast zdjec nie robiłam i robic nie bede:no: bo jak dla mnie to to jakas paranoja jest

Ja tez chce z moim m rodzic ale sie tez tego troszke obawiam... Bo ja straszna choleryczka jestem i obawiam sie, ze jak okaze sie, ze cos jest nie po mojej mysli a moj m tego nie zalatwi to bedzie porodowkowa afera:p O tym ze bedzie mial do mnie obrzydzenie to nie wspomne... chociaz w sumie w roznych sytuacjach mnie widzial wiec chyba tak zle nie powinno byc...
A zdjecia z porodowki mowie stanowcze nie!!

MASALA- JAKIE OBRZYDZENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pierdoły gadasz mój widział wszystko bo na koncu jeszcze nogi mi musiał trzymac:-D:-D wiec oczy centralnie w krok ha ha potem po wszystkim tez patzrył z niedowierzaniem jak ja wyglondam:szok: po czym na koniec skomentował ze conajmniej jak by by granat wybuch ahhaha i zadnego obrzydzenia nie miał tylko pozniej co chwila mi sie pytal czy nic mnie nie boli itp.....

reklama
ja chcę rodzic z mężem:-) nie widzę innej możliwości:-D co do zdjęć... to w czasie porodu na pewno nie... zaraz po urodzeniu to nie wiem czy on bedzie w ogóle o tym pamiętał:-D dzidzie może pstryknąć ale mnie wymęczoną na pewno nie :-) już bez przesady... :-)

masala
- zawsze przy ostatnim etapie a mianowicie "wypchnięcia" dziecka mąż może wyjść i wrócić jak będzie dzidzia na świecie...umyć i przeciąć pępowinę. wspólny poród nie musi oznaczać pobytu eMka przez 100% czasu trwania porodu.

Do góry