reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O porodach...

Moze to i lepiej Milutku, ze nie chce nic kombinowac, tylko sie nie nacierpisz :) Wiem, ze CC to jak operacja.. No, ale wierze, ze bedzie ok :)
I 23.01 to juz prawie, ze luty ;) Twoje dziewczynki duzo ostatnio wazyly, wiec nic tylko trzymac kciuki,zeby posiedzialy tam jak najdluzej!

Dziewczyny, zaczynacie torby juz przygotowywac?
Ja melduje zapakowanie do torby dla mnie już koszul, ręczników, szlafroka, wkładek laktacyjnych, żyletki i podkładów pod moja pupę:) i to narazie tyle:):) hi hi według listy ze szpitala zostało mi jeszcze spakować: mineralna 1,5 i 0.,5 litra, kosmetyki, termometr, sztućce i dokumenty:)

reklama
Milu- az mnie ciarki przeszły:szok: kurde szok normalnie jak ten czas szybko mija:tak::tak: mam nadzieje ze bedziesz tam miała jakiegos lapka??? zeby nas tu na bierząco informowac co?????

Harsh-ja torby jeszcze nie pakuje bo po pierwsze nie mam do niej nic:no::no: a po drugie to zdecydowanie za wczesnie:-p i ja sie nigdzie na tym etapie nie wybieram......:no:

ale Milu na pewno ma telefon i którąś z nas seskiem powiadomi:-)

fakt..ale ten czas mija ...ja jeszcze pamiętam jak nie wiedziałaś jaka płeć dzieciaczków...a tu już konkretna data! szok!

Dziewczyny a mi tydzień leci jak 3 dni- aż się zaczynam bać....tak to szybko zleci ze szok!!!!!!!! A nr do Was mam także będę co najwyżej was zawalać smskami:)

Milusia teraz przynajmniej bedziesz troche spokojniejsza bo wiesz kiedy ,co i jak,tylko trzymaj sie ''w koopie'' jak najdłuzej;)
Ja jeszcze sie nie pakuje bo i nic nie mam do torby;) a poza tym to mam czas,chyba;)

Ja tez nic nie mam do torby, a dni lecą jak szalone, patrze na mój suwak i czasem mam wrażenie, że gdzieś mi np. 3 dni umknęły, bo patrzyłam wcześniej i dopiero zaczęłam nowy tydzień ciąży, a tu już prawie koniec :D

ja dopiero w styczniu idę do szkoły rodzenia...i wtedy dowiem się co muszę mieć ... a tak to ja nawet nie mam ani jednej koszuli ani szlafroka;) bo takich gadżetów nie używam...

Milutek to ja do Ciebie do szpitala mogę zaglądać :-) jeśli będziesz chciała oczywiście.....
Mój mąż pracuje w odległości 5 min na nogach od naszego szpitala :-)
A na słowo żyletki robi mi się słabo :szok:
Ja mojego męża zagonię do roboty i od połowy lutego będzie golił przy kąpaniu mamusi co trzeba, żadna położna nie będzie mnie zacinała :wściekła/y: koleżanka tak zrobiła i bardzo sobie to rozwiązanie chwaliła, a pani w szpitalu jak miło zaskoczona była ;-), że pracy ma mniej i w ogóle :-D
A co do torby, to do środka może i coś by się już znalazło, ale samej torby jeszcze nie mam :-(

reklama
Milutek to ja do Ciebie do szpitala mogę zaglądać :-) jeśli będziesz chciała oczywiście.....
Mój mąż pracuje w odległości 5 min na nogach od naszego szpitala :-)
A na słowo żyletki robi mi się słabo :szok:
Ja mojego męża zagonię do roboty i od połowy lutego będzie golił przy kąpaniu mamusi co trzeba, żadna położna nie będzie mnie zacinała :wściekła/y: koleżanka tak zrobiła i bardzo sobie to rozwiązanie chwaliła, a pani w szpitalu jak miło zaskoczona była ;-), że pracy ma mniej i w ogóle :-D
A co do torby, to do środka może i coś by się już znalazło, ale samej torby jeszcze nie mam :-(
He to się jeszcze zgadamy:):)będzie mi miło jak ktoś do mnie będzie zaglądać jesli juz mnie tam połozą i będziemy się obserwować z dziewczynkami...a i potem możesz jako jedyna i pierwsza Marcóweczka poznać moje maluszki:) hi hi
a mas listę rzeczy jakie trzeba zabrać do szpitala? Bo jakbyś chciała to ja mam fotkę ze szpitala kartki:) to Ci mogę przesłać:)

Do góry