reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O porodach...

wiecie... mój eMek ma niesamowicie sprawdzające się przeczucia i intuicję i mówi że będę miała lekki poród:-D muszę mu uwierzyć na słowo:-D

reklama
Chyba wole nieprzespane nocki ;)
Jejku, ja czuje taki lek przed lekarzami i szpitalem, ze sobie nawet nie wyobrazacie. Ale kolezanka mi dzis mowila, ze jak sie zacznie akcja porodowa, to kobiecie jest wszystko jedno. Oby.

oczywiście, że wtedy już kobiecie wszystko jedno, byle by już mieć dzidziusia przy sobie :tak: ja to na przykład nie mogę sobie przypomnieć, żebym ja jakieś łożysko rodziła :oo:

Agnes- bo tu w uk nie rodzi sie łozyska tylko dostajesz zastrzyk w udo zaraz po porodzie i po chwili łozysko samo wychodzi....:tak:

Agnes- bo tu w uk nie rodzi sie łozyska tylko dostajesz zastrzyk w udo zaraz po porodzie i po chwili łozysko samo wychodzi....:tak:

Ja mam takie z lekka masakryczne wspomnienie... Jak sobie juz z Olafem na lozku lezalam, i dali mi ten zastrzyk.. No i pamietam polozna wyciagajaca ze mnie tego gluta... Tak jakby jakas line ciagnela...

Ja mam takie z lekka masakryczne wspomnienie... Jak sobie juz z Olafem na lozku lezalam, i dali mi ten zastrzyk.. No i pamietam polozna wyciagajaca ze mnie tego gluta... Tak jakby jakas line ciagnela...

a ja to okurat mino wspominam fajne uczucie ;-) i przynajmniej nic mnie nie bolało........hahah

To ja już mogę oficjalnie powiedzieć ze jestem z Wami max do 23 stycznia!! No chyba ze coś się będzie wcześniej dziać. Ginek chce mnie polozyc do szpitala w 36tyg do konca......... a finiszem będzie już oficjalne CC:) Taka dzisiaj zapadła decyzja- mój gin stwierdził ze nie będzie kombinować z SN bo to za duże ryzyko.

reklama
Moze to i lepiej Milutku, ze nie chce nic kombinowac, tylko sie nie nacierpisz :) Wiem, ze CC to jak operacja.. No, ale wierze, ze bedzie ok :)
I 23.01 to juz prawie, ze luty ;) Twoje dziewczynki duzo ostatnio wazyly, wiec nic tylko trzymac kciuki,zeby posiedzialy tam jak najdluzej!

Dziewczyny, zaczynacie torby juz przygotowywac?

Do góry