reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O naszych chłopach ;)

No widzicie dziewczynki jak nam sie panowie ponaprawiali:-) Ciesze sie bardzo, tfu tfu tylko zeby nie zapeszyc:tak:
Wiolciu olej tesciowa, tym bardziej ze z nia nie mieszkasz, co ma ci nerwy szarpac babsko jedne:tak: Nie denerwuj sie kockana, zlosc pieknosci szkodzi;-) :-)

reklama
Wioluś ,dokładnie!!!Razem zacznijmy dzielnie ignorować teściowe!Moja jutro,tj.dziś przychodzi do nas...Ciekawe po co???!!!Sprawdzić stan porządków przed świętami???!!!

No więc przyjechał,herbatę wypiła,poopowiadała o dzisiejszych zakupach-kupili nowy dywan i firaneczki Krzysiow,o samym Krzysiu(młodszy brat mojego męża)-np.o tym,że mu okna w okoju pomyła i porzadek w szafie zrobiła...:szok: A gdy zapytałam czy to nie leeka przesada tak usługiwać 27 letniemu facetowi to się z lekka ofuknęła i zaraz się zabrała i poszła...Nie muszę chyba pisać,że Zuzia oczywiście nic nie dostała...;-)

Oj Kocia, nie przyzwyczailas sie jeszcze? Skad ta biedna tesciowa ma brac, przeciez na krzysia wszystko idzie;-)
Jak rany, wiecie co jak by moja facet dawal sie tak traktowac swojej mamie, to bym szybko go w dupsko kopnela:tak:

Kocia-jak przyjdzie teściówka następnym razem to zapytaj córeczki-co babcia Ci dzis przyniosła... oczywiście przy babci! "oooo babunia nic Ci dziś nie przyniosła?!"

a mój był w Warszawce na firmowej kolacji i jak obejrzał zdjęcia to w piwnicy zamiast stołu ping-ponga postawił orbitreka, urządzenie do masażu, oczywiście tv z odtwarzaczem i powiedział, że zaczyna trenować, hmmm do tej pory jeszcze nie zaczął używać przyrządów poza tv.... rezultaty będą zapewne nie w tą stronę co chce.... 111 na wadze to juz kawał mięsa!

Moj malzonek tez ma plan cwiczen, nawet sobie gazetke kupil, ale nie swierszcyk tylko taka dla tych co cwicza. No i sztange tez ma, pod lozkiem juz jakies 6 miechow lezy;-) :-)

reklama
Mario dziś przy teściowe spytał niby Zuzi co od babci dostała;-) Ale udała,że tego nie słyszy-teściowa oczywiście...

Do góry