reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O naszych chłopach ;)

reklama
Och, jak ja bym ta twoja tesciowa...:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Co za babsko:szok:
A co do chlopa, to moj jak kupil to czasopismo to kazal sobie gotowac specjalnie wg przepisow dla kulturystow, hehe. no to mu powiedzialam ze jak bedzi ekulturysta to mu pogotuje...no i nie gotuje do tej pory;-) :-D :laugh2:

to wyobraźcie sobie że w rok mozna schudnąć 25 kilo i przytyc prawie tyle samo! Mój zdolny mąz wiele potrafi...
kocia,powiedz następnym razem teściowej że bez prezentów nie wpuszczacie!

A mojemu mężowi sniło sie ostatnio że Wiktorka umarła i wywaliliśmy ją do śmietnika:szok:, ale byłam zła na niego że ma takie durnowate sny:wściekła/y:skąd to się bierze???

o jezu, po co ci to mowil:confused: a ja mialam takie paskudne sny jak bylam w ciazy, a vterz mi sie zeby snia, tez nie dobrze:no:

mam nadziej ze nie, bo kase jaka tutaj biora dentysci przekraczaja wszelkie wyobrazenia. Alemysle ze nie, bojak bylam w ciazy to robilam zeby, wiec wszystko powinno byc ok.
A te zeby to zawsze jeden mi sie sni, ze jest taaaaki popsuty i mi sie rusza i wypada. Okropenstwo:eek: :baffled: :dry:

reklama
Do góry